Όταν η Μέρκελ κάνει χιούμορ: Δεν βάζω εγώ πλυντήριο αλλά ο άντρας μου

Όταν η Μέρκελ κάνει χιούμορ: Δεν βάζω εγώ πλυντήριο αλλά ο άντρας μου

Σε... αποκαλύψεις προχώρησε η Γερμανίδα Καγκελάριος κατά τη διάρκεια τεχνολογικής συνόδου που φιλοξενήθηκε στην Καγκελαρία

merkel_c
Διάθεση για χιούμορ είχε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην τεχνολογική σύνοδο που φιλοξενήθηκε σε χώρο της Καγκελαρίας. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο για τη σχέση της με την τεχνολογία.

«Τι είδους έξυπνη τεχνολογία έχετε στο σπίτι σας; Πότε λειτουργεί το πλυντήριό σας;» ήταν η ερώτηση με την απάντηση της Καγκελαρίου να είναι αφοπλιστική.  «Για να είμαι ειλικρινής, ο σύζυγός μου ασχολείται με αυτά. Εκείνος το βάζει (το πλυντήριο)». «Το βράδυ ελπίζω» της ανταπάντησε η δημοσιογράφος. «Για να το βάλουμε το βράδυ θα χρειαζόμασταν πιο χοντρούς τοίχους για να μην το ακούω να λειτουργεί συνέχεια», αποκρίθηκε η κυρία Μέρκελ.
Η συνομιλία της με τη δημοσιογράφο περιείχε και άλλες αποκαλύψεις. Μάλιστα δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και τι αυτοκίνητο θα ήθελε να έχει σε 10 χρόνια. «Σε 10 χρόνια, όταν θα είμαι 76, ελπίζω να έχω ένα αυτόνομο αυτοκίνητο, ώστε όταν δεν θα μπορώ πια να οδηγώ τόσο καλά ή να βλέπω τόσο καλά, να μπορώ ακόμα να πηγαίνω στην εξοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά η μεγάλη φάτνη στο ναό Αγίου Νικολάου

Εξηγήσεις στο αυτόφωρο αναμένεται να δώσει σήμερα ο Νότης Σφακιανάκης

Μήνυμα στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό θα στείλει ο ΠΟΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης