The New Yorker: Η μοναξιά και οι ανθρώπινες σχέσεις εν μέσω κορωνοϊού μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού

The New Yorker: Η μοναξιά και οι ανθρώπινες σχέσεις εν μέσω κορωνοϊού μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού

Το αμερικανικό περιοδικό περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τη μοναξιά και τις ανθρώπινες σχέσεις στον καιρό του κορωνοϊού

Καταγραφη
Οι ανθρώπινες σχέσεις και η μοναξιά είναι δύο πράγματα που δοκιμάζονται μέσα στον καιρό του κορωνοϊού. Ο εικονογράφος του περιοδικού New Yorker, Adrian Tomine περιγράφει με χιούμορ μέσα από ένα σκίτσο τη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει ο Covid-19.

O Tomine δείχνει ότι ο κόσμος αναζητά ολοένα και περισσότερο την ψηφιακή αγάπη ενώ ζει σε μεγαλύτερη απομόνωση και ξεχνάει ακόμα και τα ρούχα που έχει στη ντουλάπα του σπιτιού του. Το εξώφυλλο έχει τον τίτλο «Love life» και απεικονίζει μια κοπέλα που πίνει ένα μαρτίνι με τον διαδικτυακό φίλο της ενώ γύρω της επικρατεί ακαταστασία. Στην εικόνα υπάρχουν χαρτιά υγείας, σημειωματάρια, κουτιά από κινέζικο, συσκευασίες καφέ, γάντια αλλά και απολυμαντικά. 

Ακόμη ο εικονογράφος προσθέτει ότι σπάνια απεικονίζεται ένα ακατάστατο δωμάτιο, και το έκανε αυτό επειδή έχει εμμονή στην λεπτομερή απεικόνιση των αντικειμένων την εποχή της πανδημίας. 

Όσον αφορά το φως, ο εικονογράφος υποστηρίζει ότι πολλοί ζουν και δουλεύουν σε ένα σκοτεινό περιβάλλον ενώ αποζητούν το φυσικό φως. Ο ίδιος επηρεάστηκε από το φως στα έργα του Edward Hopper που λούζουν τα μοναχικά δωμάτια των πρωταγωνιστών του.
129033483_10157977995013869_5675693750915329981_o


Ειδήσεις σήμερα: 

Νορβηγίδα καλλονή εξομολογείται: Με αποκαλούν ψεύτρα όταν τους λέω ότι είμαι transgender 

Μποντιμπίλντερ από το Καζακστάν «παντρεύτηκε» την κούκλα του σεξ του - Δείτε βίντεο

Δείτε φωτογραφίες - βίντεο: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια έξω από την Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης