Σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία. Το επίκεντρό του εντοπίζεται 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Μαλάτεια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες και ζημιές.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός καταγράφεται 16 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της πόλης Sincik και ήταν επιφανειακός με βάθος μόλις 5 χιλιομέτρων.
Ακολούθησαν δύο μετασεισμοί: ένας 3,1 Ρίχτερ με βάθος 5 χιλιομέτρων και ένας 2,5 Ρίχτερ με βάθος 7 χιλιομέτρων.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.