Κορωνοϊός: Η Ρωσία θα εμβολιάσει τα βιζόν για να τα προστατεύσουν από τον Covid-19
Ο εμβολιασμός θα γίνει προληπτικά σύμφωνα με τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας γουνοποιίας - Η μόλυνση των βιζόν οδήγησε πολλές χώρες στην απόφαση θανάτωσής τους
Στον προληπτικό εμβολιασμό του πληθυσμού των βιζόν για την προστασία από τον κορωνοϊό θα προχωρήσει η Ρωσία, σύμφωνα με τον επικεφαλής μιας μεγάλης ρωσικής κρατικής εταιρείας γουνοποιίας στο τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Η απόφαση ελήφθη μετά τα περιστατικά μόλυνσης των ζώων από κορωνοϊό, που οδήγησε στη θανάτωσήτους.
Ο Ιβάν Νεστέροφ, επικεφαλής της ρωσικής κρατικής εταιρείας γουνοποιίας Sable, έκανε τις δηλώσεις αυτές χθες, Δευτέρα, στο τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda. Σήμερα όταν ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα προέτρεψε τους δημοσιογράφους να απευθυνθούν στο υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο αν είχαν επίσημες δηλώσεις.
Στην καταγεγραμμένη συνέντευξή του στο δίκτυο Zvezda, ο Ιβάν Νεστέροφ ακούγεται να λέει ότι οι αρχές δοκιμάζουν το εμβόλιο και σκοπεύουν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό των μινκ, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία. Δηλώνει επίσης ότι το μέτρο ήταν προληπτικό και ότι η Ρωσία δεν έχει την επιστημονική επιβεβαίωση ότι ο ιός θα μπορούσε να μεταδοθεί από τα βιζόν στους ανθρώπους, όπως και ότι δεν έχει ανιχνευθεί ο ιός στα ρωσικά βιζόν.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.