«Να ονομάσουμε Τραμπ το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού» προτείνει σχολιαστής του Fox

«Να ονομάσουμε Τραμπ το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού» προτείνει σχολιαστής του Fox

Μια απροσδόκητη πρόταση έγινε από σχολιαστή του Fox που θεωρεί ότι το εμβόλιο πρέπει να πάρει το όνομα του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου – Η πρόταση γίνεται την ημέρα που Pfizer και BionTech καταθέτουν αίτημα για επείγουσα έγκριση

geraldo_rivera
Μια αναπάντεχη και απροσδόκητη πρόταση έκανε στον αέρα του Fox ο σχολιαστής Geraldo Rivera, προτείνοντας να δώσουν το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο σχολιαστής, σε παρέμβασή του στο αμερικανικό δίκτυο, που έχει στηρίξει όσο κανείς τον Ρεπουμπλικανό ένοικο του Λευκού Οίκου, υποστήριξε ότι η ονομασία των εμβολίων σε «Τραμπ» θα ήταν μια «ευγενική χειρονομία» για τις… μάχες και τη διαχείριση του Αμερικανού προέδρου κατά της πανδημίας. Μάλιστα θα θυμίζει αιώνια τη συμβολή του στην αναχαίτισή της.

«Με τον κόσμο τόσο διχασμένο και όλους να του ζητούν ότι πρέπει να τα παρατήσει και να φύγει και να ξεκινήσει τις διαδικασίες μετάβασης, γιατί να μην ονομάσουμε το εμβόλιο “Τραμπ”;» είπε ο σχολιαστής, θέλοντας να πείσει το κοινό ότι το εμβόλιο είναι μέρος της κληρονομιάς του απερχόμενου προέδρου. 

Μάλιστα, ξεδίπλωσε ακόμη περισσότερο τη σκέψη του, λέγοντας ότι ο ένας θα λέει στον άλλον: «Έκανες το Τραμπ;». Όπως είπε, σε λίγα χρόνια το εμβόλιο θα γίνει πολύ συνηθισμένο, οπότε η υπόμνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν μια όμορφη χειρονομία, παραλείποντας να διευκρινίσει αν οι χειρισμοί του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου θα μνημονεύονται ως παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή.

Κλείσιμο
Geraldo Rivera: “We should name the Vaccine after Trump”


Η πρότασή του μάλιστα στην εκπομπή Fox & Friends έρχται την ημέρα που οι εταιρείες Pfizer και BionTech θα υποβάλλουν αίτημα για επείγουσα έγκριση του εμβολίου που ανέπτυξαν στον αμερικανικό οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: 19χρονος ναύτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος!


Μυστήριο με την υγεία του Πούτιν: «Έχει καρκίνο και έκανε επέμβαση τον Φεβρουάριο»


«Κορωνογλέντι» με κλαρίνα στο Βελεστίνο εν μέσω lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης