Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου.
Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 27 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα. Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς, όλοι άνδρες, στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.