Λάρα Τραμπ: Η νύφη του Τραμπ «φλερτάρει» με τη Γερουσία

Λάρα Τραμπ: Η νύφη του Τραμπ «φλερτάρει» με τη Γερουσία

Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια στη Βόρεια Καρολίνα το 2022

lara12
Την... όρεξη έχει ανοίξει ο Λευκός Οίκος στην οικογένεια Τραμπ καθώς όλο και περισσότερα μέλη της αποκαλύπτουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες.

Η πανύψηλη νύφη του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου (ύψος 1,80), Λάρα Γιουνάσκα, σύζυγος του δεύτερου γιου του Ντόναλντ ΤραμπΈρικ, είναι έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στη Γερουσία κατεβαίνοντας υποψήφια στις εκλογές του 2022 στη ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Βόρεια Καρολίνα, όπως υποστηρίζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Η εβραία σύζυγος του Έρικ Τραμπ εκμυστηρεύτηκε τις πολιτικές της φιλοδοξίες σε συνεργάτες, σύμφωνα με τους New Υork Times.





Με τον Ντόναλντ Τραμπ να αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, τα μέλη της οικογένειάς του ετοιμάζονται ήδη για το επόμενο βήμα.

Τα ονόματα της Ιβάνκα, αγαπημένης κόρης του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου και του συζύγου της, Τζάρεντ Κούσνερ όπως και του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ «ακούγονται» για διάφορες θέσεις: από τη δημαρχία της Νέας Υόρκης έως την προεδρία των ΗΠΑ.

Αλλά και μία νέα υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ το 2024, όταν θα είναι 78 ετών, δεν μπορεί να αποκλειστεί.


Κλείσιμο

Ο μόνος που δεν έχει πολιτικές βλέψεις φαίνεται να είναι ο Έρικ.

Ο γιος του Τραμπ είναι χαμηλών τόνων. Ανέλαβε την διοίκηση της εταιρείας του μπαμπά του «Trump Organization» μαζί με τον αδερφό του από τότε που ο Τραμπ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου.



Σε αντίθεση με τον σύζυγό της, η Λάρα Γιουνάσκα είναι «δύναμη».

Παντρεύτηκε τον Έρικ, το 2014, σε μια μεγαλειώδη τελετή που έγινε στο παλάτι του αμερικανού προέδρου Mar-a-Lago Club, στο Παλμ Μπιτς και κουμπάρος στον χλιδάτο γάμο ήταν ο εβραίος σύζυγος της Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ.

Η 38χρονη Λάρα, πρώην personal trainer, εργάζεται ως παραγωγός της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια έγινε το πρόσωπο της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ στο διαδίκτυο.

«Είναι χαρισματική, καταλαβαίνει καλά την πολιτική που έχει να κάνει με τον κόσμο και έχει ένα ένστικτο στα θέματα αυτά. Ειδικά στη Βόρεια Καρολίνα, είναι πασίγνωστη και ο κόσμος τη γνωρίζει. Δούλεψε πολύ σκληρά στην προεκλογική εκστρατεία και συμμετείχε ιδιαίτερα σε πολλές αποφάσεις», είπε στους New York Times η Μερσέντες Σλαπ, σύμβουλος του Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - Φωτογραφίες: Πλημμύρισαν σπίτια στην Κρήτη, κατολισθήσεις σε δρόμους

Η Amazon αναβάλλει τις εκπτώσεις της για την «Black Friday» στη Γαλλία

Έρευνα: Η επαναμόλυνση με κορωνοϊό δεν είναι πιθανή για τουλάχιστον έξι μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης