ΗΠΑ: Τα δυο σκυλιά του Μπάιντεν σηματοδοτούν την επιστροφή των κατοικιδίων στο Λευκό Οίκο (βίντεο-φωτογραφίες)

ΗΠΑ: Τα δυο σκυλιά του Μπάιντεν σηματοδοτούν την επιστροφή των κατοικιδίων στο Λευκό Οίκο (βίντεο-φωτογραφίες)

Ο Major θα γίνει ο πρώτος σκύλος που θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων - Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ  εδώ και περίπου έναν αιώνα που δεν είχε κατοικίδιο

major-champ-biden-dogs-ht-ps-201109_1604956389436_hpMain_16x9_992
Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ, εκτός από την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο, την Κάμαλα Χάρις, θα δώσει στην ευκαιρία να βρεθεί μέσα στο Λευκό Οίκο  και ο πρώτος σκύλος που προέρχεται από άσυλο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων. Πρόκειται για τον δεύτερο και νεότερο γερμανικό ποιμενικό του προέδρου, τον Major (ταγματάρχης).


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No ruff days on the trail when I have some Major motivation.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden) στις




Η οικογένεια Μπάιντεν έχει δυο τέτοια σκυλιά, τον Champ, που απέκτησαν το 2008 και είναι πλέον 12 ετών και τον «πιτσιρικά» Major, τον οποίο υιοθέτησαν στις 17 Νοεμβρίου 2018 από ένα άσυλο της Πολιτείας του Ντέλαγουερ και είναι μόλις 2 ετών.




Κλείσιμο
Είναι η πρώτη φορά εδώ και τέσσερα χρόνια που θα μπουν στον Λευκό Οίκο κατοικίδια, καθως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο μοναδικός πρόεδρος εδώ και σχεδόν έναν αιώνα που δεν είχε κατοικίδιο.

obama-biden-champ-gty-ps-201109_1604955482242_hpEmbed_16x13_992


«Έχω δυο γερμανικούς ποιμενικούς. Ο ένας νομίζει ότι είναι της μυστικής υπηρεσίας και έχω την εντύπωση πως έχει δίκιο» είχε δηλώσει σε πρόσφατα ο Μπάιντεν αναφερόμενος στον 12χρονο Champ (πρωταθλητής).

biden-dogs-sf-ht-ps-201109_1604956099710_hpMain_16x9_992


«Ο άλλος είναι κουτάβι» είπε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας στην Αϊόβα. «Ο κτηνίατρος μου είχε πει ότι το σκυλί σου έχει φτάσει 12 χρονών και γίνεται αργός. Ο καλύτερος τρόπος για να τον κρατήσεις σε εγρήγορση είναι να πάρεις ένα κουτάβι».

joe_biden_esoterikh-768x1024


Το «Delaware Humane Association» ένα καταφύγιο ζώων που δεν κάνει ευθανασίες είχε βρει εγκαταλελειμμένα και ταλαιπωρημένα έξι κουτάβια.

«Σήμερα είναι η τυχερή ημέρα του Major» είχε γράψει πριν δυο χρόνια το καταφύγιο ζώων στην επίσημη σελίδα του στο Facebook. «Ο Major δεν βρήκε μόνο ένα σπίτι, αλλά υιοθετήθηκε από τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπαιτεν και στην Δρ. Τζιλ Μπαιντεν. Οι Μπάιντεν γνώρισαν τον Major και τώρα είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα χαρτιά της υιοθεσίας του»




Σε ότι αφορά τον μεγαλύτερο σκυλο του. Ο Champ πήρε το όνομά του από τα εγγόνια του, ωστόσο ήταν και παρατσούκλι που είχε και ο ίδιος όταν ήταν παιδί, καθώς ετσι τον αποκαλούσε ο πατέρας του όταν έμεναν στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Πολεμικό Ναυτικό παρατηρητήριο.

_104390573_mediaitem104390572


Τα δυο σκυλιά βρίσκονται σε αρκετές αναρτήσεις των Μπαιντεν στα μέσα κοινωνικής διτύωσης, ενώ η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν είχε δημιουργήσει και τη ιστοσελίδα «Dog Lovers for Joe» με το σύνθημά «επιλέξτε τον άνθρωπό σας με σύνεση» και την υπόσχεση ότι τα σκυλιά θα επέστρεφαν στα σπίτια των ανθρώπων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

These dogs are here for some paw-sitive encouragement as we get closer to election day. Let's bring dogs back to the White House.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden) στις



Μάλιστα είχαν δημιουργήσει και ένα βίντεο που έδειχνε τους προηγούμενους ένοικους του Λευκού Οίκου μαζί με τα σκυλιά τους, εκτός φυσικά του Τραμπ που, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει δεν είχε χρόνο για κατοικίδια.

White House Dogs


Ο Μajor μπορεί να είναι το πρώτο σκυλί που έχει υιοθετηθεί και θα περάσει τα τουλάχιστον επόμενα τέσσερα χρόνια τη ζωή του στον Λευκό Οίκο, όμως δεν είναι το πρώτο αδέσποτο κατοικίδιο που έχει περάσει από εκεί. Το 1991, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είχαν υιοθετήσει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Socks.


Ειδήσεις σήμερα

Νέα τουρκική πρόκληση: Με Navtex ζητά την αποστρατικοποίηση Σαμοθράκης, Λήμνου, Χίου και Σάμου

Έζια Μπραντς: H Μις ΗΠΑ 2020 είναι Αφροαμερικανή και... οπαδός του Τραμπ

ΗΠΑ: Ο Δρ. Άνθονι Φάουτσι προειδοποιεί ότι η πανδημία μπορεί να γίνει ακόμη «χειρότερη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης