Τουρκία: «Ο Ερντογάν θα συγχαρεί τον νικητή των εκλογών στις ΗΠΑ μόλις οριστικοποιηθούν τα αποτελέσματα»
Δύο ημέρες μετά την εξασφάλιση της νίκης του Τζο Μπάιντεν, η Άγκυρα συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος – Ο Ομέρ Τσελίκ επικαλέστηκε «λόγους σεβασμού προς τον αμερικανικό λαό»
Την οριστικοποίηση του αποτελέσματος τωναμερικανικών εκλογών περιμένει η Τουρκία, για να συγχαρεί τον νικητή των αμερικανικών εκλογών, σύμφωνα με εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος.
Αν και έχουν περάσει δύο ημέρες αφότου ο Τζο Μπάιντεν έχει εξασφαλίσει τους απαιτούμενους εκλέκτορες, η Άγκυρα τηρεί σιγή ιχθύος.
Η Τουρκία βρίσκεται σε διένεξη με την Ουάσινγκτον σε σειρά ζητημάτων, από την πολιτική στη Συρία έως την αγορά από την Τουρκία ρωσικών πυραυλικών συστημάτων S-400. Πηγή ανέφερε το Σαββατοκύριακο ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την επόμενη αμερικανική κυβέρνηση.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά από μια συνάντηση του AKP, που έγινε υπό την προεδρία του Ερντογάν, ο Ομέρ Τσέλικ είπε ότι η Άγκυρα θα συγχαρεί και θα επικοινωνήσει με τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ μόλις οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, «από σεβασμό προς τις ΗΠΑ και τον αμερικανικό λαό».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV