Καμάλα Χάρις: Γνώρισε τον σύζυγό της σε «ραντεβού στα τυφλά» - Ποιος είναι ο Ντακ Έμχοφ

Καμάλα Χάρις: Γνώρισε τον σύζυγό της σε «ραντεβού στα τυφλά» - Ποιος είναι ο Ντακ Έμχοφ

Ο 56χρονος μεγαλοδικηγόρος έστειλε το πρώτο μήνυμα από αγώνα των Λέικερς

emhof-1
Η Καμάλα Χάρις έγραψε ιστορία καθώς εδώ και λίγες ώρες έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Μαζί της, όμως, ιστορία έγραψε και ο σύζυγός της Νταγκ Έμχοφ ο οποίος θα γίνει ο πρώτος «second gentleman» στην αμερικανική ιστορία.

Ο Έμχοφ, ο οποίος εργάζεται σε μια δικηγορική εταιρεία συνεισφέροντας με εισόδημα που αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, γνώρισε την νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 2013 και την παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Virtual campaigning means you never know when you’ll get a special drop by...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις



Ο 56χρονος δικηγόρος, ο οποίος είναι μόλις μια εβδομάδα μεγαλύτερος από την Χάρις, γεννήθηκε στο Μπρούκλιν αλλά όταν έφτασε στην εφηβεία μετακόμισε με τους γονείς του στη νότια Καλιφόρνια όπου και μένει ακόμα.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι έφερε σε επαφή μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων που είπε στην Χάρις για τον Έμχοφ ότι «είναι γλυκός, είναι συνέταιρος στην δικηγορική εταιρεία που εργάζεται και νομίζω ότι θα τον συμπαθήσεις».

Από την πλευρά του ο 56χρονος έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας μήνυμα στην Χάρις ενώ βρισκόταν σε αγώνα των Λέικερς. «Εμπρός Λέικερς» του απάντησε η νέα αντιπρόεδρος αν και η ίδια είναι οπαδός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Το πρωτο τηλεφώνημα ήρθε το επόμενο πρωί: «πηγαίνω στη δουλειά μου, δεν μπορούσα να σε βγάλω απο το μυαλό μου. Σκεφτόμουν συνεχώς ότι 8:30 το πρωί είναι πολύ νωρίς. Ότι θα ήταν ανόητο» θυμάται ο Έμχοφ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’m so proud of you! You made history tonight. Now let’s go help Joe win this thing! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις

.

Ακολούθησαν τα πρώτα ραντεβού με την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους να είναι σε μια ομιλία της Χάρις για τα προβλήματα της αδικαιολόγητης απουσίας, «όχι και τόσο ιδανικό πρώτο δημόσιο ραντεβού» όπως θυμάται η αντιπρόεδρος του Τζο Μπάιντεν στα απομνημονεύματά της.

Περίπου έναν χρόνο μετά ακολούθησε η πρόταση γάμου από τον Έμχοφ κατά τη διάρκεια δείπνου σε ταϊλανδέζικο εστιατόριο. Παρολίγον όμως να εξελιχθεί σε φιάσκο καθώς η πρώτη αντίδραση της αφηρημένης Χάρις ήταν να ρωτήσει τον τότε ακόμα σύντροφό της «θέλειες γαρίδες ή κοτόπουλο;» μέχρι να καταλάβει ότι μπροστά της κρατούσε ένα δαχτυλίδι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις



Ο γάμος έγινε, τελικά, στις 22 Αυγούστου του 2014 με την Χάρις να γράφει στο βιβλίο της ότι ακολουθήθηκαν όλες οι παραδόσεις των Ινδιάνων και των Εβραίων» από όπου η ίδια, δηλαδή, έλκει την καταγωγή της.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Έμχοφ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν η ζωή της γυναίκας του γίνει ταινία τότε θα ήθελε τον ίδιο να υποδυθεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ.

Από τον πρώτο του γάμο ο Έμχοφ έχει δύο κόρες με τις οποίες η Καμάλα Χάρις έχει πολύ καλή σχέση ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την πρώτη σύζυγο του Έμχοφ.

xaris-insta


Ειδήσεις σήμερα:

Τζο Μπάιντεν : «Θα είμαι ένας πρόεδρος που ενώνει αντί να χωρίζει»

Ποδόσφαιρο: Δείτε όλα τα γκολ από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Viral ο «Τραμπ» που κλαίει και χτυπιέται όταν μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης