Η Καμάλα Χάρις έγραψε ιστορία καθώς εδώ και λίγες ώρες έγινε η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.
Μαζί της, όμως, ιστορία έγραψε και ο σύζυγός της Νταγκ Έμχοφ ο οποίος θα γίνει ο πρώτος «second gentleman» στην αμερικανική ιστορία.
Ο Έμχοφ, ο οποίος εργάζεται σε μια δικηγορική εταιρεία συνεισφέροντας με εισόδημα που αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, γνώρισε την νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ σε ένα ραντεβού στα τυφλά το 2013 και την παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις
Ο 56χρονος δικηγόρος, ο οποίος είναι μόλις μια εβδομάδα μεγαλύτερος από την Χάρις, γεννήθηκε στο Μπρούκλιν αλλά όταν έφτασε στην εφηβεία μετακόμισε με τους γονείς του στη νότια Καλιφόρνια όπου και μένει ακόμα.
Το ζευγάρι έφερε σε επαφή μια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων που είπε στην Χάρις για τον Έμχοφ ότι «είναι γλυκός, είναι συνέταιρος στην δικηγορική εταιρεία που εργάζεται και νομίζω ότι θα τον συμπαθήσεις».
Από την πλευρά του ο 56χρονος έκανε την πρώτη κίνηση στέλνοντας μήνυμα στην Χάρις ενώ βρισκόταν σε αγώνα των Λέικερς. «Εμπρός Λέικερς» του απάντησε η νέα αντιπρόεδρος αν και η ίδια είναι οπαδός των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Κλείσιμο
Το πρωτο τηλεφώνημα ήρθε το επόμενο πρωί: «πηγαίνω στη δουλειά μου, δεν μπορούσα να σε βγάλω απο το μυαλό μου. Σκεφτόμουν συνεχώς ότι 8:30 το πρωί είναι πολύ νωρίς. Ότι θα ήταν ανόητο» θυμάται ο Έμχοφ.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις
.
Ακολούθησαν τα πρώτα ραντεβού με την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους να είναι σε μια ομιλία της Χάρις για τα προβλήματα της αδικαιολόγητης απουσίας, «όχι και τόσο ιδανικό πρώτο δημόσιο ραντεβού» όπως θυμάται η αντιπρόεδρος του Τζο Μπάιντενστα απομνημονεύματά της.
Περίπου έναν χρόνο μετά ακολούθησε η πρόταση γάμου από τον Έμχοφ κατά τη διάρκεια δείπνου σε ταϊλανδέζικο εστιατόριο. Παρολίγον όμως να εξελιχθεί σε φιάσκο καθώς η πρώτη αντίδραση της αφηρημένης Χάρις ήταν να ρωτήσει τον τότε ακόμα σύντροφό της «θέλειες γαρίδες ή κοτόπουλο;» μέχρι να καταλάβει ότι μπροστά της κρατούσε ένα δαχτυλίδι.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doug Emhoff (@douglasemhoff) στις
Ο γάμος έγινε, τελικά, στις 22 Αυγούστου του 2014 με την Χάρις να γράφει στο βιβλίο της ότι ακολουθήθηκαν όλες οι παραδόσεις των Ινδιάνων και των Εβραίων» από όπου η ίδια, δηλαδή, έλκει την καταγωγή της.
Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον Έμχοφ, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν η ζωή της γυναίκας του γίνει ταινία τότε θα ήθελε τον ίδιο να υποδυθεί ο Μπράντλεϊ Κούπερ.
Από τον πρώτο του γάμο ο Έμχοφ έχει δύο κόρες με τις οποίες η Καμάλα Χάρις έχει πολύ καλή σχέση ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την πρώτη σύζυγο του Έμχοφ.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.