Αμερικανικές εκλογές: «Όλα δείχνουν πως τα πάμε πολύ καλά σε ολόκληρη τη χώρα»

Αμερικανικές εκλογές: «Όλα δείχνουν πως τα πάμε πολύ καλά σε ολόκληρη τη χώρα»

Ο Τραμπ επέλεξε να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών στον Λευκό Οίκο, με κάποιους από τους πιο έμπιστους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του

trump_vote
Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος έδωσε κουράγιο στους οπαδούς του με μία ανάρτηση στο Twitter. «Όλα δείχνουν πως τα πάμε πολύ καλά σε ολόκληρη τη χώρα. Σας ευχαριστώ!» έγραψε. Μετά από 14 προεκλογικές συγκεντρώσεις σε μόλις τρεις ημέρες, ο Τραμπ επέλεξε να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών στον Λευκό Οίκο, με κάποιους από τους πιο έμπιστους φίλους, συγγενείς και συνεργάτες του. Αρχικά, είχε επιλέξει το ξενοδοχείο του στην Ουάσινγκτον, αλλά οι περιορισμοί εξαιτίας της πανδημίας δεν του επέτρεψαν να συνοδεύεται από τόσα άτομα.

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, ενώ πραγματοποίησε επιλεκτικά και κάποιες τηλεφωνικές παρεμβάσεις σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πολιτειών κλειδιά για την αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων, έδωσε συνέντευξη σε μια από τις αγαπημένες του εκπομπές, το "Fox & Friends". Εκεί ήταν που εξομολογήθηκε ότι βρίσκεται πλαισιωμένος από τα μέλη της οικογένειάς του. Όλα τα παιδιά του συμμετείχαν στην επικοινωνιακή προώθηση της τελευταίας στιγμής. Ο Ντόναλντ Τζούνιορ έδωσε 27 ραδιοφωνικές συνεντεύξεις. Το ίδιο και η Ιβάνκα. Ο Τραμπ και τα βασικά στελέχη της προεκλογικής του εκστρατείας παρακολουθούν τα αποτελέσματα από το μεγάλο σαλόνι στον Λευκό Οίκο. Εκεί θα δοθεί και ένα μικρό πάρτι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, με δεκάδες προσκεκλημένους. Πρόκειται για ένα δείπνο, στο οποίο θα συμμετέχει η οικογένεια Τραμπ, τα μέλη του προσωπικού, οι αξιωματούχοι της εκστρατείας και άλλοι στενοί φίλοι. Στην άλλη άκρη του Λευκού Οίκου έχει σχηματιστεί ένα δωμάτιο πολέμου. Έτσι αποκαλείται ο χώρος στον οποίο επιχειρούνται να αποκωδικοποιηθούν τα αποτελέσματα. Ο Τραμπ έχει ζητήσει να τον ενημερώνουν ανά μία ώρα. Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να βιώσει την ένταση αυτή. Αν και δεν ήταν σίγουρο, τελικά επιβεβαιώθηκε ότι αργοτερα θα απευθυνθεί και στους πολίτες.

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδια έξω από τον Λευκό Οίκο - Μία σύλληψη

Μπάιντεν εναντίον Τραμπ: Η ώρα της αλήθειας - Νύχτα θρίλερ και τα σενάρια της επόμενης μέρας

Πού κερδίζει ο Τραμπ και πού ο Μπάιντεν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης