Επίθεση στη Βιέννη: Συμπαράσταση στην Αυστρία εκφράζει η ηγεσία της ΕΕ

Επίθεση στη Βιέννη: Συμπαράσταση στην Αυστρία εκφράζει η ηγεσία της ΕΕ

Για  «δειλή πράξη που παραβιάζει τη ζωή και τις ανθρώπινες αξίες μας» μίλησε ο Σαρλ Μισέλ -  «Είμαστε ισχυρότεροι από το μίσος και τον τρόμο» έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν

michel
Τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στην Βιέννη και τη συμπαράστασή του στην Αυστρία εξέφρασαν η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν.

«Η Ευρώπη καταδικάζει έντονα αυτήν τη δειλή πράξη που παραβιάζει τη ζωή και τις ανθρώπινες αξίες μας. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τους πολίτες της Βιέννης μετά την τρομερή επίθεση απόψε. Συμπαραστεκόμαστε με την Αυστρία» έγραψε στο Twitter ο Μισέλ.

«Είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη από τη βίαιη επίθεση στη Βιέννη. Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και τον αυστριακό λαό. Η Ευρώπη βρίσκεται σε πλήρη αλληλεγγύη με την Αυστρία. Είμαστε ισχυρότεροι από το μίσος και τον τρόμο» έγραψε η πρόεδρος της Κομισιόν.
«Παντού στην ήπειρό μας, είμαστε ενωμένοι ενάντια στη βία και το μίσος», έγραψε στο twitter από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι.

Ειδήσεις σήμερα:


Η φρίκη της Βιέννης σε έντεκα βίντεο

Βιέννη: Επίθεση σε συναγωγή και σε άλλα σημεία - Πληροφορίες για 7 νεκρούς και 15 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Συγκλονιστική μαρτυρία ομογενή από τη Βιέννη: Κοντά σε ελληνική εκκλησία το μακελειό - Εγκλωβισμένοι σε εστιατόριο φίλοι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης