Γαλλία: Χειροπέδες σε 47χρονο για πιθανή επαφή με τον δράστη της επίθεσης στη Νίκαια
Σε κατάσταση συναγερμού η Γαλλία με αφορμή τη χθεσινή τρομοκρατκή επίθεση σε βάρος πολιτών - Τα στοιχεία των θυμάτων της Νίκαιας
Ένας 47χρονος τέθηκε υπό κράτηση καθώς είναι ύποπτος ότι ήταν σε επαφή με τον δράστη της χθεσινής φονικής επίθεσης με μαχαίρι στην Νίκαια, μετέδωσε το BFM TV, επικαλούμενο πηγή της αστυνομίας.
Χθες ένας 21χρονος Τυνήσιος που φώναζε «Αλάχου Άκμπαρ» αποκεφάλισε μια γυναίκα και σκότωσε άλλους δύο ανθρώπους στην βασιλική Νοτρ Ντάμ της Νίκαιας προτού τον πυροβολήσουν και τον απομακρύνουν από τον τόπο της επίθεσης αστυνομικοί.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία των δύο εκ των τριών θυμάτων του 21χρονου: Πρόκειται για την 44χρονη Βραζιλιάνα Σιμόνε Μπαρέτο Σίλβα και τον 54χρονο νεωκόρο Βίνσεντ Λοκ. Το τρίτο θύμα ήταν μια 60χρονη.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.