Απίστευτες εικόνες στα Λαδάδικα μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την επιβολή του lockdown, με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς να διασκεδάζουν ξεφρενα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η πόλη βρίσκεται ήδη με βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο και σε λίγες ώρες, στις 6 το πρωί, μπαίνει σε καθεστως lockdown.
Καταστηματάρχες και θαμώνες εγκληματούν εις βάρος των υπολοίπων πολιτών, που προσπάθησαν με θυσίες να τηρήσουν τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον εφιάλτη της πανδημίας Covid-19.
Όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ανεβαίνουν όλο το βράδυ στο Instagram, οι απείθαρχοι και απερίσκεπτοι πολίτες διασκεδάζουν χωρίς να τηρούν ούτε καν τις εύλογες αποστάσεις, δίνοντας το σύνθημα για ξεφάντωμα «σαν να είναι η τελευταία μας φορά».
Κάποιοι, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να λένε ότι... πάρταραν, για να γλεντήσουν την έναρξη της... καραντίνας!
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Γλέντι μέχρι το τελευταίο λεπτό πριν το lockdown στη Θεσσαλονίκη!
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.