Brexit: Η Γαλλία προειδοποιεί τη Βρετανία ότι οι «27» δεν έχουν νέα προσέγγιση
Αδιέξοδες δείχνουν οι διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση ΕΕ-Βρετανίας – Η Γαλλία διαμηνύει ότι η στάση της Ευρώπης είναι σταθερή
Σκληρό πινγκ πονγκ διεξάγεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας, που μέχρι στιγμής βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με τη μελλοντική τους σχέση μετά το Brexit.
Οι 27 δεν θα αλλάξουν «προσέγγιση», όπως ζητά το Λονδίνο, στις διαπραγματεύσεις, προειδοποίησε ο Γάλλος υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Ωστόσο, η Ευρώπη παραμένει «έτοιμη» να διαπραγματευτεί, αν και η Βρετανία είναι «έτοιμη».
«Δεν θα έχουμε νέα προσέγγιση» δήλωσε ο Κλεμάν Μπον μιλώντας στη γαλλική Εθνοσυνέλευση. «Εναπόκειται σε αυτούς να μας πουν τώρα, πέρα από την τακτική, αν θέλουν να συνεχίσουν να διαπραγματεύονται. Εμείς είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς