Βρετανία: Η νεώτερη drag queen είναι μόλις 11 ετών και αισθάνεται τέλεια στη σκηνή

Βρετανία: Η νεώτερη drag queen είναι μόλις 11 ετών και αισθάνεται τέλεια στη σκηνή

Ο Φάμπιαν Μπάτλερ είναι 11 ετών και ως Φραντσέσκα Βάλεϊ έκανε εμφάνιση στο DragCon - «Νιώθω αυθάδης, καταπληκτικός, διαφορετικός και μπορώ να κάνω οτιδήποτε

dragqueen
Μόλις 11 ετών είναι ο Φάμπιαν Μπάτλερ, που ως Φραντσέσκα Βάλεϊ είναι η νεώτερη drag queen στη Βρετανία.

Κάνοντας εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή του itv στη Βρετανία, ο Φάμπιαν εμφανίστηκε με τους γονείς του, Ντάρεν και Ρέιτσελ, για να συζητήσουν για την επιτυχία του.

Ο 11χρονος περιέγραψε με λεπτομέρεια πώς ξεκίνησε να ντύνεται με τα ρούχα της μαμάς του από νεαρή ηλικία και πώς του αρέσει να πειραματίζεται με το μακιγιάζ.

«Πριν 5 χρόνια, συνήθιζα να βάζω το μακιγιάζ της μαμάς μου και να παίζω», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή. «Στα 7 μου, προσπάθησα να βάλω σωστά το μακιγιάζ και να κάνω τα πράγματα κανονικά», πρόσθεσε.

Ο Φάμπιαν εμφανίστηκε στο DragCon στο Λονδίνο τον Ιανουάριο, φορώντας τακούνια και φανταχτερά κουστούμια.

Dad Of The UK’s Youngest Drag Queen Reveals He Was Slower To Come To Terms With It | This Morning


«Νιώθω αυθάδης, καταπληκτικός, εντελώς διαφορετικός και απλά μπορώ να κάνω ό,τι θέλω», είπε ο 11χρονος Ουαλός. Οι γονείς του εντυπωσιάστηκαν από την αυτοπεποίθησή του, προκαλώντας τα θετικά σχόλια των παρουσιαστών. «Τι υπέροχη στάση που έχετε», είπαν.

Η εμφάνιση της οικογένειας έγινε μετά από συνέντευξη που έδωσε ο Ντάρεν, πατέρας του Φάμπιαν, που ανέφερε πώς αποδέχθηκε την αγάπη του παιδιού του για το drag show, ενώ αρχικά έδωσε εσωτερική μάχη για να συμβιβαστεί με την ιδέα του μικρού του αγοριού να ντύνεται με φορέματα.

Κλείσιμο
Loving Dad Supports His 11 Year Old Drag Queen Son


«Πηγαίνω σε μαγαζιά μαζί του για να του πάρω τακούνια και κοσμήματα. Σημειώνω πρόοδο. Πάντα του κάνω θετικά σχόλια για το μακιγιάζ του και τον υποστηρίζω στα πάντα», είπε.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε και στην εμπειρία του στο DragCon, όταν άλλες drag queens τον πλησίαζαν και του έλεγαν πόσο θα ήθελαν να έχουν έναν τόσο υποστηρικτικό μπαμπά. Τότε, ο Ντάρεν κατάλαβε πόσο δύσκολο θα ήταν γι’ αυτές, κάτι που δεν ήθελε για τον γιο του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Θέλουμε προστασία»: Γάλλοι αστυνομικοί διαμαρτύρονται κατά της βίας σε βάρος τους

Οι καθηγητές συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Προκλητικός Τσελίκ: Δεν κάνουμε παραχωρήσεις σε όσους επιδιώκουν την επιβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης