Κορωνοϊός - Χόουπ Χικς: Η καλλονή σύμβουλος του Τραμπ που... μετέδωσε τον ιό στο προεδρικό ζεύγος

Κορωνοϊός - Χόουπ Χικς: Η καλλονή σύμβουλος του Τραμπ που... μετέδωσε τον ιό στο προεδρικό ζεύγος

Υπήρξε διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ και η παραίτησή της είχε... ταράξει τα νερά στον Λευκό Οίκο - Παρέμεινε στον στενό «πυρήνα» των συνεργατών του και, πλέον, θεωρείται ότι είναι εκείνη που «κόλλησε» με κορωνοϊό το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ

hope-hicks-art
Η 31χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο, διαγνώστηκε με την Covid-19 και, λίγες ώρες αργότερα, ακολούθησε το ζεύγος Τραμπ.

Who is Hope Hicks? Former White House Communications Director | NowThis


Ποια είναι, όμως, η πρασινομάτα Χικς, με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό, που βρέθηκε από το μόντελινγκ στο πλευρό του Τραμπ, με τις φήμες μάλιστα, για ένα μεγάλο διάστημα, να μιλούν για ειδύλλιο μεταξύ τους; 

Η Χικς είχε εργαστεί για ένα... φεγγάρι ως μοντέλο και η γνωριμία της με τον Ντόναλντ Τραμπ και την κόρη του Ιβάνκα ξεκινά από το 2014. Η 29χρονη Αμερικανίδα έμενε στον Πύργο του Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Από το καλοκαίρι του 2017, είχε αναλάβει διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ.

hope044
Κλείσιμο


Τα προηγούμενα χρόνια ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας στη συλλογή ενδυμάτων και αξεσουάρ με την υπογραφή της Ιβάνκα, της αγαπημένης κόρης του Τραμπ. Για τη δουλειά που προσέφερε στον Λευκό Οίκο, η Χικς πληρωνόταν αδρά, καθώς έβαζε στο πορτοφόλι της το ποσό των 179.700 δολαρίων.

hope001

Όταν ανέλαβε τα θέματα επικοινωνίας στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, παράτησε εν μία νυκτί τον αγαπημένο της, με τον οποίο είχε έξι χρόνια σχέση. Όταν αναλαμβάνει κάτι, η Χόουπ δίνει την ψυχή της για να το φέρει εις πέρας.

Ξυπνούσε νωρίς το πρωί, έκανε βαράκια και έτρεχε καθημερινά περίπου πέντε χιλιόμετρα. Δύο ώρες αργότερα έβαζε τα καλά της, διαβαίνοντας το κατώφλι του Λευκού Οίκου. Φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες, κολλητό φόρεμα κι έντονο αιλάινερ που αναδείκνυε τα βαθυπράσινα μάτια της, ενημέρωνε τον Αμερικανό πρόεδρο για τα όσα γράφονταν στα social media και το κυβερνητικό του έργο.

Την «ανάρμοστη» σχέση που φέρεται να είχε ο Αμερικανός πρόεδρος με την κατά 42 χρόνια μικρότερή του Χικς είχε αποκαλύψει ο συγγραφέας του βιβλίου «Φωτιά και Οργή», Μάικλ Γουλφ, στο 19ο κεφάλαιο, σελίδα 259. Το επίμαχο άρθρο αναφερόταν στην εμφάνιση της Ιβάνκα κατά τη σύνοδο κορυφής της G20 στο Αμβούργο, αλλά και στη συνάντηση που είχαν ο Ντόναλντ Tραμπ Τζούνιορ κι ένας Ρώσος δικηγόρος:

«Μέσα στις επόμενες 72 ώρες,όλη η ομάδα των συμβούλων του προέδρου προσπαθούσε να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει. Η σχέση μεταξύ του προέδρου και της Χικς, του 71χρονου άνδρα και της νεαρής γυναίκας άρχισε να γίνεται αντιληπτή και θεωρήθηκε μη φυσιολογική και ανησυχητική. Με την απόλυτη αφοσίωσή της να κάνει πάντα το σωστό, η διευθύντρια επικοινωνίας ήταν αυτή που μπορούσε να φιλτράρει τη συμπεριφορά του στα ΜΜΕ. «Το πρόβλημα δεν είναι το Twitter, είναι η Χόουπ» είχε δηλώσει ένας από τους συνεργάτες επικοινωνίας.

Η Χόουπ είχε αναλάβει διευθύντρια επικοινωνίας του Τραμπ μετά τις παραιτήσεις των Σον Σπάισερ, Μάικλ Ντάμπι και Άντονι Σκαραμούτσι. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2018, η Χικς αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι είπε... αθώα ψέματα στη διάρκεια της κατάθεσής της στο Κογκρέσο για τα όσα συμβαίνουν στον Λευκό Οίκο. Μόνο για τις σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ είπε την αλήθεια, όπως η ίδια τόνισε.

hope055


Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Λίγες ώρες μετά την παραδοχή της ότι είπε ψέματα, η Χόουπ αποχώρησε από την στενή ομάδα του Τραμπ, αν και αυτή ήταν ο σύνδεσμός του με την τεχνολογία. H Xόουπ παίζει στα... δάχτυλα τα social media και καθημερινά αυτή ήταν που τον ενημέρωνε για τα όσα κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο σε βάρος του. Ωστόσο, τα αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι τα ψέματά της δεν ήταν η πραγματική αιτία της αποχώρησής της από τον Λευκό Οίκο. Η Χόουπ φέρεται να κάλυπτε τον εραστή της....

Οι φήμες περί δεσμού Χόουπ και Τραμπ είχαν κοπάσει το διάστημα το διάστημα που η 29χρονη καλλονή βρισκόταν στη δίνη του σκανδάλου, καθώς ο εραστής της και πρώην σύμβουλος του προέδρου, Ρόμπ Πόρτερ, δεχόταν καταγγελίες από τις δύο πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό. Ωστόσο,ο Αμερικανός πρόεδρος συνέχιζε να «στάζει μέλι» για την μελαχρινή συνεργάτιδά του.

hope022


Εν μέσω φημών ότι το προεδρικό ζεύγος έχει προβλήματα, η μελαχρινή πρασινομάτα ήταν για πολλά ΜΜΕ το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο Τραμπ - Μελάνια. «Είναι έξυπνη, πολύ ταλαντούχα, είναι απολύτως φανταστική κι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο» δήλωνε για εκείνη ο Τραμπ.

Για τον αμερικανικό Τύπο,η Χικς είναι η γυναίκα που κατανοεί πλήρως τον Τραμπ. Η ίδια έκανε όλες τις επαφές με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ντύνεται με κομψά και πανάκριβα ρούχα, ενώ φοράει σχεδόν πάντα ψηλοτάκουνες γόβες. Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, οι χαμηλές θερμοκρασίες την υποχρέωσαν να φορέσει σουέτ μπότες, αξίας 800 δολαρίων, που κάλυπταν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Τώρα, η 31χρονη Χικς είναι εκείνη που ταξίδεψε μαζι με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο με το προεδρικό αεροσκάφος, Air Force One, στο Κλίβελαντ (Οχάιο), όπου έγινε το πρώτο ντιμπέιτ του ενοίκου του Λευκού Οίκου με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, αλλά και στη Μινεσότα, όπου ο αρχηγός του κράτους εμφανίστηκε σε προεκλογική εκδήλωση την Τρίτη. Διαγνώστηκε με κορωνοϊό, και λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο συνέβη και με το προεδρικό ζεύγος... 

hope033


Ειδήσεις σήμερα:

H Μελάνια Τραμπ ξεσπά σε κρυφή ηχογράφηση κατά των επικριτών της - «Κάντε μου τη χάρη, γ@@το!»

Τι καταγγέλουν συγγενείς των ηλικιωμένων και γείτονες για το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα

Η Αττική «γεμίζει» κορωνοϊό και τα νοσοκομεία διασωληνωμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης