Μέγκαν Μαρκλ: Δεν της «έκατσε» το Μπάκιγχαμ και ονειρεύεται τον Λευκό Οίκο

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν της «έκατσε» το Μπάκιγχαμ και ονειρεύεται τον Λευκό Οίκο

Η φιλοδοξία της δεν έχει όρια - Τώρα θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024 - Τι λέει άτομο από το στενό της περιβάλλον

meghan-main
Μέχρι πού μπορεί να φτάνει η φιλοδοξία της Μέγκαν Μαρκλ; Από ηθοποιός με μέτριες έως «υποτονικές» επιδόσεις, έγινε Δούκισσα όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και έγραψε ιστορία, όταν σνόμπαρε το παλάτι, καθώς δεν επιθυμούσε να ακολουθεί το πρωτόκολλο των υποχρεώσεών της. Όμως η Μέγκαν Μαρκλ ανεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιών της ακόμα πιο ψηλά. Για την ακρίβεια, στο υψηλότερο σημείο. Αυτό του «πλανητάρχη», του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών!

Σύμφωνα με άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του άλλοτε πριγκιπικού ζευγαριού, η Μέγκαν έχει εκφράσει πολύ σοβαρές φιλοδοξίες να θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική προεδρία στις εκλογές που θα διεξαχθούν το 2024.

Αφού η Δούκισσα του Σάσεξ και ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι απέρριψαν τα βασιλικά καθήκοντά τους με το ιστορικό τους Megxit, η 39χρονη πρώην ηθοποιός του «Suits», έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της στον Λευκό Οίκο, όπως υποστήριξε ένας στενός φίλος της στο Vanity Fair.

«Ένας από τους λόγους που δεν ήθελε να εγκαταλείψει την αμερικανική υπηκοότητά της ήταν ότι είχε την επιλογή να ασχοληθεί με την πολιτική», δήλωσε ο άγνωστος φίλος.

«Νομίζω ότι αν ο Μέγκαν και ο Χάρι απέρριπταν ποτέ τους τίτλους τους, η Μέγκαν θα σκεφτόταν σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος», πρόσθεσε ο φίλος του ζευγαριού.

Ο βιογράφος της, Omid Scobie, είχε ισχυριστεί νωρίτερα ότι η πρώην ηθοποιός «έχει τα μάτια της στραμμένη στην προεδρία των ΗΠΑ».

«Η Μέγκαν είναι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου. Μια μέρα μπορεί να τη δούμε πρόεδρο», δήλωσε ο συγγραφέας του «Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family».

Ο Χάρι και ο Μέγκαν πυροδότησαν ήδη τα σενάρια με ένα βίντεο που έκαναν παρέμβαση στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

Meghan Markle & Prince Harry’s First U.S. TV Appearance
Κλείσιμο


Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κράτησαν αποστάσεις από την παρέμβαση του πριγκιπικού ζευγαριού, επιμένοντας ότι τα σχόλια ήταν «σε προσωπικό επίπεδο» και τόνισαν ότι το ζευγάρι δεν λειτουργεί πλέον βασιλικά.

«Εύχομαι μεγάλη τύχη στον Χάρι, γιατί θα το χρειαστεί», δήλωσε ο Τραμπ στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη, σε μία αντίδρασή του μετά την παρέμβαση.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι βασιλικοί παρατηρητές αναφέρονται ήδη στις πιθανότητές της Μέγκαν να επιβιώσουν από έναν σκληρό αγώνα προεδρικών εκλογών.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 286 τα νέα κρούσματα, τα 163 στην Αττική - 63 οι διασωληνωμένοι

Χαρδαλιάς: Από αύριο κλειστά από τα μεσάνυχτα περίπτερα, κάβες και μίνι μάρκετ

Ξύπνησαν μνήμες 2015 στο Παρίσι από τα μαχαιρώματα έξω από τα παλιά γραφεία του Charlie Hebdo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης