Άγρια καζούρα από τον πρόεδρο της βρετανικής βουλής σε βουλευτή για τα ακουστικά του - Δείτε βίντεο

Άγρια καζούρα από τον πρόεδρο της βρετανικής βουλής σε βουλευτή για τα ακουστικά του - Δείτε βίντεο

«Κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας προς συγκυβερνήτη Μπομπ»

headset
Το look που έχει υιοθετήσει αναγκαστικά ο Βρετανός βουλευτής Μπομπ Μπλάκμαν των «Τόρις» το τελευταίο διάστημα έχει γίνει στόχος άγριας καζούρας από τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να τον τρολάρει για τα ακουστικά του που θυμίζουν...πιλότο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o συντηρητικός βουλευτής συμμετέχει στις συνεδριάσεις της βρετανικής βουλής μέσω video link από το σπίτι του από τα μέσα Μαρτίου λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, και τα ογκώδη ακουστικά που φοράει έχουν κάνει τρομερή εντύπωση στον πρόεδρο Σερ Λίντσεϊ Χόιλ.


Το αποτέλεσμα είναι ο τελευταίος να απευθύνεται αρκετές φορές στον Μπλάκμαν αποκαλώντας τον «captain» και «συγκυβερνήτη», αλλά και να κάνει πλήθος λογοπαίγνια, όπως π.χ. «please land the question», τρολάροντας το look... «Τop Gun» του βουλευτή.



Ατάκες, όπως «Κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας καλεί τον Μπομπ Μπλάκμαν», κάνουν πιο ελαφρύ το κλίμα στις συνεδριάσεις της Βουλής των Κοινοτήτων και γίνονται ανεκτές με χιούμορ από τον βουλευτή των Τόρις. «Δεν υπάρχει τίποτα κακό όταν η καζούρα γίνεται με το σωστό πνεύμα, όπως σε αυτήν την περίπτωση. Νομίζω ότι κατά βάθος ο πρόεδρος της Βουλής ζηλεύει τα στιλάτα ακουστικά και το μικρόφωνό μου! Πάντως εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερο να ακούω και να ακούγομαι καλά παρά η ερώτησή μου να καταλήγει σε ένα μπερδεμένο μουρμουρητό, όπως συνέβη σε τόσους συναδέλφους μου. Επίσης είναι καλύτερα να σε προσέχουν από το να παραμένεις ανώνυμος!»

Κλείσιμο
pilot



Ειδήσεις σήμερα

Στη Βρετανία οι πρώτες δοκιμές εμβολίων σε υγιή άτομα που θα εκτεθούν εσκεμμένα στον κορωνοϊό!

Αγωνία για την «έκρηξη» στις ΜΕΘ - Μια «ανάσα» από τα επόμενα μέτρα η Αττική

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Συναγερμός για τη δυτική Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης