ΗΠΑ: H κομμώτρια της Πελόζι πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις κατά του «λουκέτου»

ΗΠΑ: H κομμώτρια της Πελόζι πρωτοστατεί στις διαδηλώσεις κατά του «λουκέτου»

Η επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων είχε πάει, πριν από λίγες εβδομάδες, σε κομμωτήριο ενώ απαγορευόταν στο Σαν Φρανσίσκο

fresno-business-01
Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε δεινή θέση εξαιτίας της ανεξέλεγκτης διασποράς του κορωνοϊού και τοποθετούνται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα περισσότερα θύματα, επιχειρηματίες σε απόγνωση, ανάμεσα στους οποίους και η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στο Σαν Φρανσίσκο όπου είχε πάει η επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι πριν από λίγες εβδομάδες, διαδήλωσαν έξω από το δημαρχείο στο Φρέσνο της Καλιφόρνια, με αίτημα την επαναλειτουργία των εργασιών τους.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Έρικα Κιους ήταν ανάμεσα στους 20 εκπροσώπους της ομάδας που ζήτησαν από τις Αρχές της Καλιφόρνια να ανοίξουν επιχερήσεις και κέντρα εστίασης λόγω του οικονομικού πλήγματος που είχαν υποστεί.

«Είμαι μητέρα δύο παιδιών και προσπαθώ να στηρίξω την οικογένειά του. Είναι μεγάλο διάστημα το λουκέτο έξι μηνών», είπε μπροστά στις κάμερες η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σάλο προκάλεσε στις ΗΠΑ το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Fox News και το οποίο έδειχνε την Νάνσι Πελόζι όχι μόνο να δέχεται περιποιήσεις σε κομμωτήριο αλλά να φορά και λάθος τη μάσκα της.

Σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι, η Πελόζι πήγε σε κομμμωτήριο του Σαν Φρανσίσκο μολόνοτι η λειτουργία των εσωτερικών χώρων των επιχειρήσεων αυτών στησυγκεκριμένη περιοχή δεν επιτρέπεται.

Ειδήσεις σήμερα

Γερμανός «Τσιόδρας»: Η πανδημία τώρα ξεκινά, ενδέχεται η κατάσταση να μην είναι διαχειρίσιμη

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Θετικό βήμα η επανέναρξη των διερευνητικών με την Τουρκία

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Τζάκρη και νέα «καρφιά» Τσακαλώτου προς την ηγεσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης