«Η θλιβερή απώλεια δεκάδων ζωών και πολλών περιουσιών στις Δυτικές Πολιτείες καλεί όλες και όλους μας να σταθούμε με όλη μας τη δύναμη και όλη μας τη συμπόνια στο πλευρό όσων έχουν πληγεί και να δούμε κατάματα την τεράστια αυτή καταστροφή, η οποία σχετίζεται άμεσα με την κλιματική αλλαγή και παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Είναι καθήκον μας να φροντίζουμε την ίδια την πλάση με σύνεση και με σοφία, γιατί είναι το σπίτι κάθε ανθρώπινης ύπαρξης, γιατί είναι το σπίτι όλων μας».
Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρεται στη δραματική κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις Δυτικές Πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου τεράστιες περιοχέςπαραδόθηκαν στις φλόγες που μαίνονται στην δυτική ακτή των ΗΠΑ. Οι φονικές πυρκαγιές ενισχύονται από τις πρωτοφανής καιρικές συνθήκες.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events