Ο βασιλιάς της Ολλανδίας «απολογείται» για τη φωτογραφία στη Μήλο

Ο βασιλιάς της Ολλανδίας «απολογείται» για τη φωτογραφία στη Μήλο

«Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή»

vasilikozebgosollandias
Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας εξέφρασαν σήμερα τη λύπη τους γιατί παραβίασαν τον κανόνα της κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί της Μήλου, ένα θέμα που αποκαλύπτει φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το βασιλικό ζεύγος να είναι πλάι πλάι με έναν άνδρα, τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως έναν από τους ιδιοκτήτες εστιατορίου στο νησί των ανέμων.

Η φωτογραφία δείχνει τον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ να φορά πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια και να κρατά τη μάσκα στο χέρι. Στο πλευρό του η σύζυγός του Μάξιμα, χαμογελαστή, και δίπλα της ένας άλλος άνδρας.


ollandiavasilias
O βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα με ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Μήλο


Το βασιλικό ζευγάρι παραβίασε έτσι τον κανόνα της κοινωνικής αποστασιοποίησης που τηρείται σε πολλές χώρες ενώ η υγειονομική κατάσταση που έχει σχέση με την πανδημία συνεχίζει να επιδεινώνεται παγκοσμίως.

Κλείσιμο
kleftiko_vasilias





«Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης στην οποία κρατάμε ελάχιστη απόσταση. Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή», εξήγησε το βασιλικό ζεύγος σε μήνυμα του στο Twitter. «Ασφαλώς θα έπρεπε να είχαμε προσέξει. Καθώς και στις διακοπές, η τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού είναι θεμελιώδης για να νικήσουμε τον ιό», πρόσθεσε στο μήνυμά του.

ollandias


Ο άνθρωπος που απαθανάτισε τη στιγμή, τον οποίο επικαλείται ανώνυμα το ολλανδικό δίκτυο RTL Nieuws, εξήγησε ότι η φωτογραφία λήφθηκε σε ιδιωτικό χώρο και ότι η μη τήρηση του μέτρου της κοινωνικής αποστασιοποίησης ήταν «σφάλμα».


Ειδήσεις σήμερα: 

Μήνυμα σε Τουρκία: Κοινή αεροναυτική άσκηση Ελλάδας - ΗΠΑ στα νότια της Κρήτης

«Τώρα θα δούμε τι έγινε τον Δεκαπενταύγουστο» με τα κρούσματα λέει στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γώγος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα σημειωθούν καταιγίδες και χαλάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης