ΗΠΑ: Η χήρα του Ρεπουμπλικανού Τζο Μακέιν θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο των Δημοκρατικών

ΗΠΑ: Η χήρα του Ρεπουμπλικανού Τζο Μακέιν θα απευθύνει χαιρετισμό στο συνέδριο των Δημοκρατικών

Οι Δημοκρατικοί δημοσιοποίησαν, εν είδει teaser, απόσπασμα της μαγνητοσκοπημένης παρέμβασης που θα κάνει η Σίντι Μακέιν στο συνέδριό τους, καθώς προσδοκούν ότι μπορεί να δώσει ώθηση στον Μπάιντεν

usa_maccain
Η χήρα του τέως γερουσιαστή και άλλοτε υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Τζον Μακέιν θα παρέμβει στο εθνικό συνέδριο του Δημοκρατικού κόμματος και θα σταθεί στην «απρόσμενη φιλία» του εκλιπόντα με τον Τζο Μπάιντεν.

Οι Δημοκρατικοί δημοσιοποίησαν, εν είδει teaser, απόσπασμα της μαγνητοσκοπημένης παρέμβασης που θα κάνει η Σίντι Μακέιν στο συνέδριό τους, καθώς προσδοκούν ότι μπορεί να δώσει ώθηση στον Μπάιντεν, αφού θα δείξει πως ο υποψήφιός τους για την προεδρία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ — πρόκειται να αποδεχθεί και τυπικά το χρίσμα τη δεύτερη ημέρα των εργασιών — είναι σε θέση να διαπερνά τις κομματικές γραμμές, σε μια περίοδο που ο διχασμός στη χώρα μοιάζει ολοένα πιο χειροπιαστός.

Ο Μακέιν και ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχαν τεταμένη σχέση για χρόνια, ως τον θάνατο του πρώην γερουσιαστή. Αρκεί να υπενθυμιστεί ότι ο ένοικος του Λευκού Οίκου δεν προσκλήθηκε στην κηδεία του Μακέιν το 2018.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ - Τραμπ: Αναβλήθηκαν οι συνομιλίες με την Κίνα για το εμπόριο

Ο Τραμπ έδωσε χάρη σε μια σουφραζέτα

Κάνιε Γουέστ: O ιδιοφυής παράφρων που θέλει να γίνει νέος Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης