Εντοπίστηκε στη Μαλαισία μετάλλαξη του κορωνοϊού, η οποία φαίνεται πως είναι δέκα φορές πιο μεταδοτική.
Η μετάλλαξη με το όνομα D614G, έχει εντοπιστεί και σε άλλα μέρη του κόσμου και αυτό σύμφωνα με επιστήμονες, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουσες μελέτες για εμβόλια μπορεί να είναι αναποτελεσματικές.
Η μετάλλαξη αυτή έχει εντοπιστεί και στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οδηγεί σε πιο σοβαρά συμπτώματα.
Οι ελπίδες των ειδικών όταν πρωτοεμφανίστηκε ο κορωνοϊός ήταν ότι δεν θα μεταλλάσεται τόσο γρήγορα όσο ο ιός της γρίπης, πράγμα που όπως φαίνεται εν τέλει δεν ίσχυσε, λόγω και της μεγάλης διασποράς του σε όλο τον πλανήτη.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».