Κορωνοϊός - Ισραήλ: Εννέα θάνατοι και 1.871 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Κορωνοϊός - Ισραήλ: Εννέα θάνατοι και 1.871 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Καμπανάκι κινδύνου από την κεντρική τράπεζα του Ισραήλ: «Νέο lockdown ή περιοριστικά μέτρα θα προκαλέσει κίνδυνο για τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας»

covid_israel
Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν εννέα νέοι θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19 και 1.871 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα έχει πλέον φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 622 νεκρούς επί συνόλου 86.593 μολύνσεων.

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων αυξήθηκε σε 25.889. Ο αριθμός των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε από τους 388 σε 375. Οι άνθρωποι που έχουν ιαθεί αυξήθηκαν κατά 1.082 στους 60.080.

Νωρίτερα χθες η κεντρική τράπεζα του Ισραήλ προειδοποίησε ότι τυχόν νέα περιοριστικά μέτρα ή ακόμη η επιβολή εθνικού lockdown θα ήγειρε σημαντικό κίνδυνο για τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας.

Εξαιτίας του λεγόμενου δεύτερου κύματος και του υψηλού δείκτη θνητότητας, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να εξετάσει την επόμενη εβδομάδα το ενδεχόμενο επανεπιβολής περιοριστικών μέτρων.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ - Καμάλα Χάρις: Ο Μπάιντεν μπορεί να ενώσει του Αμερικανούς

Κρίση στις σχέσεις Τουρκίας - Ιράκ: Ακυρώθηκε η επίσκεψη Ακάρ στη Βαγδάτη, κλήθηκε για εξηγήσεις ο Τούρκος πρέσβης

Έκρηξη στη Βηρυτό: «Μαμά δεν θέλω να πεθάνω», η σπαρακτική φωνή ενός μικρού αγοριού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης