ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τζέφρι Επστάιν: Πωλητήριο σε δύο «βίλες των οργίων»

Τζέφρι Επστάιν: Πωλητήριο σε δύο «βίλες των οργίων»

Στις επαύλεις του ο Αμερικανός παιδεραστής κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες κοπέλες

epstain
Δύο από τις «βίλες των οργίων» που ανήκαν στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο χρηματιστή, Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος κακοποιούσε επί χρόνια ανήλικες κοπέλες, έβαλαν πωλητήριο

Οι βίλες βρίσκονται στο Παλμ Μπιτς και στη Νέα Υόρκη και, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Washington Post», πωλούνται στην τιμή των 110 εκατομμυρίων δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος Έπσταϊν απαγχονίστηκε πριν από ένα χρόνο στο κελί του αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και σύσταση και συμμορία για την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων: Oι δύο κατηγορίες επισύρουν ποινές 45 ετών κάθειρξης συνολικά.



jeffrey-epstein-island


Στις βίλες του, o Αμερικανός χρηματιστής και πρώην σύντροφος της μαστροπού του, Βρετανής Γκισλέιν Μάξγουελ, απολάμβανε την «παρέα» ανήλικων κοριτσιών -ορισμένα 14 ετών- μεταξύ των ετών 2002- 2005. Όχι μόνο έκανε μαζί τους σεξ αλλά και τις προωθούσε σε φίλους του . Στη συνέχεια τις πλήρωνε για τις υπηρεσίες τους.

Κλείσιμο
Η βίλα του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη έχει 40 δωμάτια και πωλείται στην τιμή των 88 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, ο χρόνος θα δείξει εάν η εξαιρετική διακόσμηση του σπιτιού μπορεί να σβήσει τις επαίσχυντες πράξεις του Αμερικανού χρηματιστή - παιδεραστή.

Η βίλα του στο Παλμ Μπιτς την οποία αγόρασε το 1990 έναντι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων έχει έξι υπνοδωμάτια, ένα ξεχωριστό σπίτι με τρία υπνοδωμάτια και μία εσωτερική πισίνα.

Σήμερα πωλείται στην τιμή των 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας το 2008 στο σπίτι, είχαν βρεθεί φωτογραφίες με γυμνές κοπέλες, παιχνίδια για σεξ, σαπούνι σε σχήμα γεννητικών οργάνων και τραπέζια μασάζ.

Τα έσοδα από την πώληση των δύο πολυτελών σπιτιών θα διατεθούν στο το ταμείο αποζημίωσης που έχει συσταθεί για τα θύματά του.


Ειδήσεις σήμερα

Ολίβια ντε Χάβιλαντ: Τα όνειρά της για τον έρωτα και η άγνωστη σχέση της με την ελληνική γλώσσα

Έρευνα - κορωνοϊός: Πότε υπάρχει γενετική προδιάθεση για σοβαρή νόσο COVID-19

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης