Μάικλ Κόεν: «Τον έκλεισαν φυλακή σε αντίποινα για το βιβλίο του για τον Τραμπ» λέει δικαστής

Μάικλ Κόεν: «Τον έκλεισαν φυλακή σε αντίποινα για το βιβλίο του για τον Τραμπ» λέει δικαστής

Ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό όπως και να του επιτραπεί να γράψει το βιβλίο του - Παρουσιάζει τον Τραμπ ως ρατσιστή και αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες 

cohen_mask
Σε αντίποινα απέδωσε ομοσπονδιακός δικαστής τον εκ νέου εγκλεισμό στις φυλακές του πρώην και επί σειρά ετών προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Κόεν.

Σύμφωνα με τον δικαστή, που διέταξε να τεθεί ο Μάικλ Κόεν σε κατ' οίκον περιορισμό, οι αξιωματούχοι τον έστειλαν εκ νέου στο κελί του για να τον εμποδίσουν να γράψει αποκαλυπτικό βιβλίο για τον Ντόναλντ Τραμπ πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μάλιστα, στην απόφασή του αναφέρει ότι θα πρέπει να αφεθεί να γράψει το βιβλίο του.

«Ο σκοπός της μεταφοράς του Κόεν από την άδεια και τον κατ' οίκον περιορισμό στη φυλακή ήταν τα αντίποινα» είπε ο δικαστής, προσθέτοντας ότι οφειλόταν «στην επιθυμία του να εξασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει η πρώτη τροπολογία να δημοσιεύσει βιβλίο και να συζητήσει οτιδήποτε για το βιβλίο ή για άλλο ζήτημα που επιθυμεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με άλλους».

Ο Μάικλ Κόεν υπέβαλε μήνυση τη Δευτέρα το βράδυ κατά Αμερικανών αξιωματούχων, καταγγέλλοντας ότι τον έβαλαν στη φυλακή για να τον εμποδίσουν να τελειώσει το βιβλίο του. Με βάση τη δικογραφία, ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο βιβλίο του παρουσιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως ρατσιστή και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του προέδρου πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ειδήσεις σήμερα:

NYT: Η Αγία Σοφία πολιτικό εργαλείο στα χέρια ενός αυταρχικού ηγέτη

Ηχηρό μήνυμα Μακρόν: Όσοι παραβιάζουν τις θαλάσσιες ζώνες πρέπει να υφίστανται κυρώσεις

Πάιατ: Το Καστελόριζο έχει την ίδια υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ όπως κάθε περιοχή στην ηπειρωτική χώρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης