
"Η Τουρκία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά της που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο". Ποιο διεθνές δίκαιο, επικαλείται η Τουρκία, όταν δεν το έχει υπογράψει/αναγνωρίσει;;.
ΚΥΣΕΑ οι Τούρκοι... Και ο Κουλης ψύχραιμος περιμένοντας τον Σεπτέμβριο για την συζήτηση της Ε. Ε για τα μέτρα εναντίον της Τουρκίας.
Που είσαι τεράστιε Ελευθέριε Βενιζέλε; Που είσαι; Η Ελλάδα θα αναπνεύσει και πάλι με ένωση με Κυπρο και παράλια. Μας έχουν σφήξει σαν τανάλια. Η εξωτερική, αμυντική και εκπαιδευτική πολιτική θέλει στροφή 180 μοιρών και βλεμμα μροστά, με ορίζοντα 2030-2050.
ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
αφήστε αυτά τα φασιστικά - ρατσιστικά θέματα , δεν υπάρχουνε τέτοιου είδους προβλήματα , και φωνάξτε για ΘΕΣΕΙΣ Εργασίας , για ΥΓΕΙΑ , Νοσοκομεία , ισότητα.
Τσίπρας: "Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;", Κοτζιάς: "Να μην είμαστε μοναχοφάηδες", Κατρούγκαλος: "Η Τουρκία ασφαλώς και έχει δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο διότι έχει τεράστια ακτογραμμή", Τσιρώνης: "Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο", Ζουράρις: "Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει!", Μπαλάφας: "Θα περικόψουμε ισχυρότατα τις εξοπλιστικές δαπάνες." ερωτηθείς τι θα γίνει με την Τουρκία: "Θα το ρισκάρουμε"
Να συζητήσει η Ελλάδα με τους πειρατές της μεσογειακής;;;;; Για τα γούστα τους;;;;;Χαχαχα, τι άλλο θα ακούσουμε ρεεεε!! ΥΓ αλλάξτε τον καπνό στο ναργιλέ σας κύριοι γείτονες!