Ταμείο Ανάκαμψης: Η Μαδρίτη είναι έτοιμη να αποδεχθεί κάποιους όρους
Αυτό το οποίο διακυβεύεται στη σύνοδο κορυφής στις 17-18 Ιουλίου είναι το μέλλον όλων των κρατών μελών της ΕΕ, δήλωσε η Ισπανίδα ΥΠΕΞ
Η ισπανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να αποδεχθεί κάποιους όρους που συνοδεύουν μεταβιβάσεις από το ταμείο ανάκαμψης της ΕΕ αρκεί να εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ Λάγια, αναφερόμενη στις ετήσιες συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τις 27 χώρες-μέλη της ΕΕ.
Αυτό το οποίο διακυβεύεται στη σύνοδο κορυφής στις 17-18 Ιουλίου για τη δημιουργία ενός ταμείου ανάκαμψης της ΕΕ από τον κορωνοϊό ύψους περίπου 750 δισεκ. ευρώ είναι το μέλλον όλων των κρατών μελών της ΕΕ, δήλωσε η Γκονθάλεθ Λάγια σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Europa Press.
Η ίδια δήλωσε ότι οι περισσότερο πληγείσες χώρες θα πρέπει να λάβουν περισσότερη στήριξη από το ταμείο.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη