Ροζ βίντεο του ΟΗΕ στο Ισραήλ: Βρέθηκαν οι δύο άντρες, όχι όμως και η κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα

Ροζ βίντεο του ΟΗΕ στο Ισραήλ: Βρέθηκαν οι δύο άντρες, όχι όμως και η κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα

Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο που δείχνει έναν ανδρα να κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα οχήματος του ΟΗΕ

sex123
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο μέλη της ειρηνευτικής διαδικασίας του ΟΗΕ στο Τελ Αβίβ, μετά το βίντεο που έκανε τον γύρο των social media απεικονίζοντας ένα ζευγάρι να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις στο πίσω κάθισμα οχήματος του οργανισμού κι έναν άνδρα να κοιμάται στο κάθισμα του συνοδηγού.

Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Βild», ο άνδρας που καθόταν στο πίσω κάθισμα έχοντας στα γόνατά του μία γυναίκα με κόκκινο φόρεμα ανήκει στο προσωπικό της ειρηνευτικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

couple having sex in the back of a UN/ UN workers 'caught having sex in back seat official vehicle


Η γυναίκα με τα κόκκινα μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί, όπως επισημαίνει το επίμαχο δημοσίευμα.

Ωστόσο, εκτός από τον άντρα που κάνει σεξ στο πίσω κάθισμα, υπήρχε κι ένας άλλος άνδρας μέσα στο αυτοκίνητο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, όπως δείχνει το επίμαχο βίντεο.

Κλείσιμο
Σε αντίθεση με αυτόν που βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, ο άνδρας αυτός φοράει καρό πουκάμισο και, όπως φαίνεται από το βίντεο, προσπαθεί μάλλον να αφεθεί στα χέρια του Μορφέα.

Και οι δύο άνδρες που είναι μέλη της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Ισραήλ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση εκπροσώπου των Ηνωμένων Εθνών. Η έρευνα θα συνεχιστεί, όπως προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι, η εικόνα με το λευκό όχημα των Ηνωμένων Εθνών κι ένα μέλος της ειρηνευτικής αποστολής στο Ισραήλ να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις στη μέση του δρόμου του Τελ Αβίβ έκανε πριν από λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον διεθνή οργανισμό.

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν φαινόταν καθαρά ότι στο μπροστινό κάθισμα υπήρχε κι ένα ακόμη άνδρας.

Η παρουσία του είναι εμφανής στο βίντεο που βρέθηκε στο μικροσκόπιο του ΟΗΕ και έχει ανεβάσει σήμερα στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα.

Η καλλίπυγη κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα που κάθεται στα γόνατα του άντρα, κινείται με ρυθμικές κινήσεις ικανοποιώντας τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Το λευκό αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο σε κεντρικό δρόμο του Τελ Αβίβ και το ζευγάρι επιδίδεται ανενόχλητο σε σεξουαλικά παιχνίδια εν ώρα αιχμής.

Οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για το θέαμα, σε αντίθεση με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών που είναι πυρ και μανία με το βίντεο.

Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών είχε εκφράσει την έντονη δυσφορία του για την ανάρμοστη πράξη του μέλους του, και σε γραπτή του δήλωση είχε τονίσει ότι οργανισμός ξεκινάει έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο ατόμων. Μόνο που δεν ήταν δύο, αλλά τρεις...

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Ελληνικό: Ο τόπος αυτός θα γίνει κυψέλη ανάπτυξης με πάνω από 80.000 θέσεις εργασίας - Δείτε βίντεο

Κρούσματα κορωνοϊού: «Χαμηλές πτήσεις» στους τουρίστες - Παραμένει η «πυρκαγιά» στην Ξάνθη

Η «μαστροπός» του Επστάιν κρυβόταν μέσα στη χλιδή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης