Το Ντουμπάι επιτρέπει την είσοδο στους τουρίστες από 7 Ιουλίου
'Οσοι εισέρχονται θα πρέπει είτε να παρουσιάζουν πιστοποιητικά που θα δείχνουν ότι πρόσφατα εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό ή να υποβάλονται σε τεστ για κορωνοϊό
Το Ντουμπάιθα επιτρέψει σε ξένους επισκέπτες να εισέρχονται στο έδαφός του από τις 7 Ιουλίου, ενώ οι ξένοι με βίζα για διαμονή θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα από τις 22 Ιουνίου, μετέδωσε το Dubai Media Office, η κυβερνητική υπηρεσία επικοινωνίας.
'Οσοι εισέρχονται θα πρέπει είτε να παρουσιάζουν πιστοποιητικά που θα δείχνουν ότι πρόσφατα εξετάστηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό ή να υποβάλονται σε τεστ για κορωνοϊό κατά την άφιξή τους στα αεροδρόμια του Ντουμπάι.
Πολίτες και κάτοικοι θα μπορούν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό από τις 23 Ιουνίου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.