ΗΠΑ - Τραμπ: Ανακοίνωσε προεκλογικές ομιλίες σε τέσσερις Πολιτείες

ΗΠΑ - Τραμπ: Ανακοίνωσε προεκλογικές ομιλίες σε τέσσερις Πολιτείες

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος θα μιλήσει σε Οκλαχόμα, Φλόριντα, Αριζόνα και Βόρεια Καρολίνα - Στις τρεις από τις τέσσερις Πολιτείες, τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού παρουσιάζουν εκ νέου αύξηση

usa_trump
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι θα γίνουν σύντομα προεκλογικές εκστρατείες σε τέσσερις πολιτείες: στην Οκλαχόμα, στη Φλόριντα, στην Αριζόνα και στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου ουδέποτε έκρυψε πως ανυπομονεί να ξαναρχίσει την εκστρατεία του ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, όταν ο Ρεπουμπλικάνος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο ανώτατο αξίωμα.

Η ομάδα που διεξάγει την εκστρατεία δεν έχει δημοσιοποιήσει σε αυτό το στάδιο καμία λεπτομέρεια για τις συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας στις μεγάλες αυτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε τρεις από αυτές τις τέσσερις πολιτείες — στην Αριζόνα, στη Φλόριντα και στη Βόρεια Καρολίνα — τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 βρίσκονται σε άνοδο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει η εφημερίδα The New York Times.

«Θα αρχίσουμε τις συγκεντρώσεις μας, λογαριάζουμε ότι η πρώτη πιθανόν θα γίνει στην Τάλσα, στην Οκλαχόμα», εξήγησε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο. «Θα κάνουμε μια τεράστια (συγκέντρωση) στη Φλόριντα, όλες θα είναι τεράστιες», πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα

Κλείσιμο

Σειρήνες στη Βαγδάτη: Ρουκέτες κατιούσα στην πράσινη ζώνη, κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ (βίντεο)

Τζορτζ Φλόιντ: Ελεύθερος με 750.000 δολάρια εγγύηση ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς

Λευκός Οίκος: Εξετάζουμε νέο γύρο χρηματοδοτήσεων για την τόνωση της οικονομίας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης