Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και ο Τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου συμφώνησαν σήμερα ότι είναι αναγκαίο να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν τις συνθήκες για την ειρήνευση στη Λιβύη, ανακοίνωσε η Μόσχα.
Η Ρωσία και η Τουρκία στηρίζουν αντίπαλες πλευρές στη σύγκρουση αυτή. Οι δύο υπουργοί, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, συμφώνησαν επίσης ότι θα πρέπει να οριστεί γρήγορα ο νέος ειδικός απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τη Λιβύη.
Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είχε εκφράσει την υποστήριξή του στην αιγυπτιακή πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να ξαναρχίσουν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπόλεμων πλευρών στη Λιβύη.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.