Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε το Πεντάγωνο να μειώσει τον αριθμό των Αμερικανών στρατιωτών που σταθμεύουν στη Γερμανία, ανέφερε ένας υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος.
Με την απόφαση αυτή θα μειωθούν κατά 9.500 στρατιώτες οι αμερικανικές δυνάμεις που σταθμεύουν μόνιμα στη Γερμανία.
Σήμερα στη χώρα αυτή υπηρετούν 34.500 Αμερικανοί στρατιωτικοί.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.