Τραμπ εν μέσω πανδημίας: Oι εκκλησίες πρέπει να ανοίξουν, το ζητά ο κόσμος, είναι η ψυχή του έθνους μας

Τραμπ εν μέσω πανδημίας: Oι εκκλησίες πρέπει να ανοίξουν, το ζητά ο κόσμος, είναι η ψυχή του έθνους μας

Πάνω από 1,5 εκατομμύρια κρούσματα στις ΗΠΑ - «Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται στις εκκλησίες» - «Είναι υπέροχο να κάθεσαι σπίτι και να παρακολουθείς κάτι στον υπολογιστή σου, δεν θα είναι όμως ποτέ το ίδιο με το να πηγαίνεις στην εκκλησία», επεσήμανε ο Τραμπ

trump_wen
Ο πλανητάρχης το έχει αποδείξει... με έναν «μοναδικό» τρόπο ερμηνεύει τα γεγονότα. Από την υδροξυχλοροκίνη, της οποίας τη χρήση προκρίνει συνεχώς παρά τα ιατρικά πορίσματα περί επικινδυνότητας, μέχρι το θέμα του συνωστισμού.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παρά τα πάνω από 1,5 εκατομμύρια κρούσματα στη χώρα του, προτρέπει τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών να δώσουν κατευθυντήριες γραμμές για να ανοίξουν εκ νέου οι εκκλησίες.

Εν μέσω πανδημίας, ο Τραμπ υποστηρίζει ότι έχει σημασία να επαναλειτουργήσει «η ψυχή του έθνους».

«Μίλησα με τις υγειονομικές Αρχές για τις εκκλησίες. Είπα ότι θέλω να ανοίξουν οι εκκλησίες και ότι οι άνθρωποι επιθυμούν αυτό το άνοιγμα. Θέλουμε τις εκκλησίες μας πίσω», δήλωσε από το Μίσιγκαν ο Τραμπ, σε συνάντηση με Αφροαμερικανούς πολιτικούς.

«Οι άνθρωποι θέλουν να βρίσκονται στις εκκλησίες. Είναι υπέροχο να κάθεσαι σπίτι και να παρακολουθείς κάτι στον υπολογιστή σου, δεν θα είναι όμως ποτέ το ίδιο με το να πηγαίνεις στην εκκλησία», επεσήμανε ο Τραμπ, ο οποίος από τον Μάρτιο επιθυμούσε να λειτουργήσουν οι εκκλησίες για την Κυριακή του Πάσχα.

Άσκησε για ακόμη μια φορά κριτική στους Δημοκρατικούς λέγοντας πως πολλοί κυβερνήτες από την παράταξη της αντιπολίτευσης δεν έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό στις εκκλησίες.

Ειδήσεις σήμερα

Τσιόδρας: 21 νέα κρούσματα - Στον οικισμό των Ρομά στη Λάρισα τα 19

Επίθεση με βιτριόλι: Τρίωρο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα - Αφαιρέθηκε το καμένο δέρμα

Σοκαριστικό βίντεο: Η πορεία του μοιραίου αεροσκάφους που έσπειρε τον όλεθρο στο Καράτσι του Πακιστάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης