Αθώος ο «δολοφόνος» 100 χρόνια μετά!

Αθώος ο «δολοφόνος» 100 χρόνια μετά!

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία οι αστυνομικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες κατάφεραν

Αθώος ο «δολοφόνος» 100 χρόνια μετά!
Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία οι αστυνομικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες κατάφεραν να αθωώσουν ένα από τους διασημότερους «δολοφόνους» όλων των εποχών. Ο λόγος για τον δόκτορα Hawley Crippen, ο οποίος απαγχονίστηκε πριν 100 χρόνια για τη δολοφονία της γυναίκας του Cora Henrietta Crippen.

Η εξέταση DNΑ απέδειξε πως τα λείψανα που βρέθηκαν στο σπίτι του γιατρού δεν ανήκαν στη σύζυγο του, για τη δολοφονία της οποίας καταδικάσθηκε στην εσχάτη των ποινών από το Βρετανικό Δικαστήριο.

Ο δρ. Crippen ταξίδευε με τη γραμματέα του στον Καναδά, όταν οι βρετανικές αρχές έστειλαν σήμα πως τον καταζητούν για τη δολοφονία της γυναίκας του. Με την αποβίβαση του συνελήφθη και εστάλη πίσω στην Βρετανία, όπου δικάστηκε και καταδικάστηκε εις θάνατον. Οι ερευνητές της αστυνομίας του Μίτσιγκαν όμως διαπίστωσαν πως τα λείψανα που βρέθηκαν στο σπίτι του ανήκαν σε άνδρα.

Κλείσιμο
Ήδη στην Βρετανία συζητείται σοβαρά να του απονεμηθεί χάρη μετά θάνατον...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης