Κορωνοϊός στη Γαλλία: Ξεπέρασαν το όριο των 24.000 οι νεκροί
Μειώθηκαν κατά 650 οι νοσηλευόμενοι λόγω κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Γαλλίας
Ξεπέρασαν τους 24.000 οι νεκροί λόγω κορωνοϊούσήμερα στη Γαλλία, σύμωνα με όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Η καθημερινη ενημέρωση έκανε λόγο για 427 πρόσθετους θανάτους σε νοσοκομεία και λοιπά κέντρα το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται, πλέον, σε 24.087.
Από τους ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από χθες, οι 243 βρίσκονταν σε νοσοκομεία τηςΓαλλίας, με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει στους 15.053 από την 1η Μαρτίου. Άλλοι 9.034 άνθρωποι έχουν πεθάνει σε γηροκομεία και λοιπά ιδρύματα.
Την ίδια στιγμή, 26.834 είναι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται λόγω COVID-19 (650 λιγότεροι από χθες) και 4.207 βρίσκονται σε ΜΕΘ (110 νέες εισαγωγές το προηγούμενο 24ωρο).
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.