Τα έπιπλα που θα βάλουν το σπίτι σου σε... τάξη!

Τα έπιπλα που θα βάλουν το σπίτι σου σε... τάξη!

και θα του δώσουν τον πιο μοντέρνο αέρα ανανέωσης

PH158387
«Κάθε Σεπτέμβρης και νέα ξεκινήματα» λέει η παράδοση - και η ιστορία δείχνει ότι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, είναι όντως η περίοδος κατά την οποία οι περισσότεροι προετοιμάζονται για καινούργιες συνθήκες καθημερινότητας.

Ανοίγουν τα σχολεία. Οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στα εργασιακά τους καθήκοντα θέτοντας νέους στόχους ή αλλάζοντας δουλειές. Οι φοιτητές ψάχνουν ή μετακομίζουν σε σπίτια στο πλαίσιο των σπουδών τους. Άλλοι προγραμματίζουν ανακαινίσεις στις ήδη υπάρχοντες κατοικίες τους, διαδικασία που αποπνέει αέρα ανανέωσης ούτως ή άλλως. Ειδικά για τις μετακομίσεις ή τις ανακαινίσεις, ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας καθώς η εποχή ευνοεί όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να γίνει ένα σπίτι… καινούργιο: η διάθεση παραμένει ανεβασμένη, αφού η επίδραση των καλοκαιρινών διακοπών είναι ευδιάκριτη. Οι καιρικές συνθήκες είναι (συνήθως) καλές.

Με δεδομένο ότι ξεκινά η σεζόν, υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες όπως πρέπει. Η ΙΚΕΑ λανσάρει τις ολοκαίνουργιες σειρές επίπλων της, εμπνέοντας για τη δημιουργία μοντέρνων και λειτουργικών χώρων για κάθε σπίτι. Ενδεικτικό παράδειγμα η νέα συλλεκτική σειρά OMBYTΕ. Γεμάτη χρώμα και λειτουργική, σχεδιάστηκε για να «απαντά» σε κάθε προσωπική ανάγκη και να οργανώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Πρωτοποριακές Ιδέες για Οργάνωση

Δρα με θετικό πρόσημο στην ψυχολογία. Αποπνέει ηρεμία και τακτοποιεί την καθημερινότητα στο σπίτι, ενώ σε παρακινεί να απολαμβάνεις στην ουσία κάθε λεπτό της παραμονής σου σε αυτό. Η οργάνωση είναι το Α και το Ω στο σπίτι, δηλαδή στη ζωή μας. Για τον λόγο αυτό, είτε βρίσκεται κανείς σε περίοδο μετακόμισης είτε ανακαίνισης, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξει είναι η επένδυση σε αντικείμενα που θα βελτιώσουν τη ζωή του στο σπίτι.

Κλείσιμο
Αποθηκεύστε τα αντικείμενά σας σε συρμάτινα καλάθια, που τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο και αφήστε πίσω σας την εποχή που ψάχνατε με αγωνία τα πράγματά σας.

PH158398
Τι γνώμη έχετε για τα κουτιά που λειτουργούν και ως έπιπλα στο χώρο σας, αλλά ταυτόχρονα προσθέτουν και μοντέρνα αισθητική στη διακόσμησή του; Με έμπνευση από τα κουτιά των εργαλείων και τα κλασικά μπαούλα, στα μεταλλικά κουτιά OMBYTE, ακόμα και τα πιο εύθραυστα αντικείμενα βρίσκουν τη θέση τους, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται και ως βοηθητικά έπιπλα.

PH158401


Τα χάρτινα κουτιά OMBYTE, από την άλλη, με τα έντονα και χαρούμενα μοτίβα, όχι μόνο οργανώνουν, αλλά δίνουν χρώμα και στιλ στο χώρο.
Στην περίπτωση που στο σπίτι σας υπάρχει έντονη κινητικότητα, το πολυμορφικό OMBYTE τρόλεϊ θα γίνει ο προσωπικός βοηθός σας, αφού μπορεί να μεταφέρει, με ασφάλεια και πιο βαριά αντικείμενα.

PH158404


Δοκιμάστε τη λειτουργία των ξύλινων κουτιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε το ένα πάνω στο άλλο ή το κάθε ένα μεμονωμένα, ως αποθηκευτικός χώρος αλλά και ως έπιπλο. Είναι και εργονομικά και στυλάτα.

ksilino_kyti
PH158395


Το ιδιαίτερο ύφος αποτελούσε ανέκαθεν στοιχείο έκφρασης της προσωπικότητας. Μεταφέρετε τα αντικείμενά σας, σε τσάντες OMBYTE και διεκπεραιώστε τις δουλειές σας με τύπο. Είναι ευρύχωρες, πολύ ανθεκτικές και σε έντονα χρώματα.

PH158393


Ανακαλύψτε τη νέα, συλλεκτική σειρά OMBYTΕ και πάρτε ιδέες για το (νέο) σας σπίτι εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης