Αυτή η άσκηση για τα χέρια θα βάλει φωτιά σε όλο σου το σώμα!

askisi_xeria

Το μόνο που θα χρειαστείς για να την κάνεις είναι δύο βαράκια 5-8 κιλών ανάλογα με το ποιο είναι το επίπεδό σου

Αν το Σαββατοκύριακό σου αναμένεται να είναι πολύ γεμάτο, αυτή η άσκηση είναι ιδανική για να πεις ότι έκανες κάτι το οποίο και δεν σου πήρε πολύ χρόνο και σε γύμνασε.
Αυτή η άσκηση θα δουλέψει τους γλουτούς και τον κορμό σου ενώ ταυτόχρονα θα επικεντρώνεται στους τρικέφαλους των χεριών σου (το πίσω μέρος του πάνω μέρους των χεριών σου). Επίσης, θα κάνει πολύ καλό και στην ισορροπία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

metr01

Στη ρομποτική αρθροπλαστική του γόνατος και του ισχίου, το Metropolitan Ηospital είναι πρώτο στην Ελλάδα, με το πιο εξελιγμένο σύστημα Μako στα χέρια μιας ομάδας κορυφαίων ιατρών. Η πρωτοποριακή θεραπεία προσφέρει ελάχιστη επεμβατικότητα και εξαιρετικά, μακροχρόνια αποτελέσματα.

humans

Ο τωρινός τυπικός ορισμός της ενηλικίωσης ουσιαστικά δεν έχει βιολογικό νόημα - «Το εκπαιδευτικό, της υγείας και το δικαστικό σύστημα βολεύονται με τους ορισμούς», επισημαίνει καθηγητής νευροεπιστήμης 

MAGNITIKO_PEDIO

Για ορισμένα πλάσματα, όπως τα μεταναστευτικά πουλιά, οι θαλάσσιες χελώνες, τα σαλιγκάρια, οι μύγες, οι μέλισσες, οι βάτραχοι, τα σκουλήκια, ακόμη και ορισμένα βακτήρια, το γήινο μαγνητικό πεδίο λειτουργεί ως πυξίδα