Αυτή η άσκηση για τα χέρια θα βάλει φωτιά σε όλο σου το σώμα!

askisi_xeria

Το μόνο που θα χρειαστείς για να την κάνεις είναι δύο βαράκια 5-8 κιλών ανάλογα με το ποιο είναι το επίπεδό σου

Αν το Σαββατοκύριακό σου αναμένεται να είναι πολύ γεμάτο, αυτή η άσκηση είναι ιδανική για να πεις ότι έκανες κάτι το οποίο και δεν σου πήρε πολύ χρόνο και σε γύμνασε.
Αυτή η άσκηση θα δουλέψει τους γλουτούς και τον κορμό σου ενώ ταυτόχρονα θα επικεντρώνεται στους τρικέφαλους των χεριών σου (το πίσω μέρος του πάνω μέρους των χεριών σου). Επίσης, θα κάνει πολύ καλό και στην ισορροπία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο keepup

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

garage-1149542_1920

Όλοι έχουν έναν λόγο για να γίνουν κοινωνοί της νέας τρέλας. Αρκεί να τον ανακαλύψουν

pue43

Η Αμερικανίδα τηλεοπτική παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα συνοδευόμενη από 305 ανθρώπους κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων χορευτών μπαλέτου που στάθηκαν στις μύτες των δακτύλων, έκαναν en pointe ταυτόχρονα

pontikia

Τα ποντίκια θεωρούνται θαυμάσιο μοντέλο για τη μελέτη της εγκεφαλικής δραστηριότητας στον άνθρωπο, λόγω της εξελικτικής τους εγγύτητας, κάτι στο οποίο οφείλεται επίσης η πολύ συχνή χρησιμοποίησή τους ως πειραματόζωων στην ιατρική

syne

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, σας προσκαλεί την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30 , Μοναστηράκι , στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα Συναισθηματικής Διαλεκτικής.