Συμπόσιο για τον ιατρικό τουρισμό: Μία νέα πηγή εσόδων για την Ελλάδα

IMG_9120

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό 2018 που διοργάνωσε ο Όμιλος Med Professionals

Στο συμπόσιο έδωσαν το παρών ο Γεώργιος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε διακεκριμένους γιατρούς, προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού και του πολιτισμού.

Η πρόεδρος του Ομίλου Med Professionals, Ελένη Χόβρη, συνεχάρη όλους τους επιστήμονες για τη συμβολή τους στην προβολή της χώρας μας ως προορισμού ιατρικού τουρισμού.

IMG_9142Η Ιατρός Μικροβιολόγος- Βιοπαθολόγος Αλεξάνδρα Μαστρογιαννάκη - Μαρίνη, που διατηρεί Εργαστήριο Βιοπαθολογίας στην Κυπαρισσία, παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την μέχρι τώρα συμβολή της στον Ιατρικό Τουρισμό.

Όπως επισήμανε το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, πιστοποιημένο μεISO και μια δυνατή ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από βοηθούς μικροβιολόγου –παρασκευάστριες, νοσηλεύτριες και γραμματειακή υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης