Θα τρομάξετε: Έτσι θα είναι πλέον τα πακέτα τσιγάρων

Θα τρομάξετε: Έτσι θα είναι πλέον τα πακέτα τσιγάρων

Προειδοποιήσεις όπως «οι καπνιστές πεθαίνουν πρόωρα», «το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει αργό και επώδυνο θάνατο», «το κάπνισμα μπορεί να βλάψει το σπέρμα και μειώνει τη γονιμότητα» και φωτογραφίες πραγματικά αποκρουστικές στοχεύουν στο σταμάτημα του καπνίσματος

Θα τρομάξετε: Έτσι θα είναι πλέον τα πακέτα τσιγάρων
Καπνίζετε; Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε μιας και πλέον τα πακέτα τσιγάρων θα κυκλοφορούν με αποτρεπτικά για το κάπνισμα μηνύματα και φωτογραφίες που πραγματικά προκαλούν... σοκ! Προειδοποιήσεις όπως «οι καπνιστές πεθαίνουν πρόωρα», «το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει αργό και επώδυνο θάνατο», «το κάπνισμα μπορεί να βλάψει το σπέρμα και μειώνει τη γονιμότητα» και φωτογραφίες πραγματικά αποκρουστικές στοχεύουν στο σταμάτημα του καπνίσματος. 

Δείτε παρακάτω

Κλείσιμο


Οι εικόνες αυτές θα εμφανιστούν στα πακέτα μετά την οδηγία που αφορά στο εικαστικό κομμάτι και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η Ελλάδα είναι μία από τις τελευταίες χώρες που συμμορφώθηκε στην οδηγία καθώς, Τα νέα πακέτα αναμένεται να φθάσουν στα χέρια των καταναλωτών μετά από λίγες εβδομάδες (σ.σ. ή και μήνες καθώς εν όψει της οδηγίας είχαν αυξήσει την παραγωγή τους) μέσω των περιπτέρων και των σημείων πώλησης καπνού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης