Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το «Ερρίκος Ντυνάν» για γιατρούς και φοιτητές

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το «Ερρίκος Ντυνάν» για γιατρούς και φοιτητές

Στόχος να ενημερωθούν οι επαγγελματίες της υγείας για τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής

Δωρεάν εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) υλοποιεί η Επιστημονική Επιτροπή του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 με στόχο να ενημερώσει τους επαγγελματίες υγείας (γιατρούς, ειδικευόμενους, μεταπτυχιακούς φοιτητές κα) για τις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής.
 
Οι επιστημονικές εκδηλώσεις, που αρχίζουν στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνονται στις 26 Μαΐου 2016,  θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη, στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του  80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο. Το πρόγραμμα καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών.
 
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Επιστημονικού Προγράμματος (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 - 15.00): υπεύθυνη Γραμματείας κα ΄Εβελυν Βασιλοπούλου, τηλ.: 210 6972965, fax: 210 6972094, e-mail: scientific@dunant.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hysteria01

Ο όρος Διαταραχή Μετατροπής, που παλιότερα χαρακτηριζόταν ως Υστερική Μετατροπή και ήταν επίσης γνωστή με την κοινότερη ονομασία Υστερία δηλώνει μια σειρά συμπτωμάτων που σχετίζονται με το αισθητηριακό και το κινητικό σύστημα και δεν δικαιολογούνται από υποκείμενη παθολογική αιτιολογία — εμφανίζονται δηλαδή χωρίς να διαγιγνώσκεται κάποια νευρολογική ή άλλη σωματική πάθηση και είναι καθαρά ψυχογενή.

xeirourgeio

Οι επιστήμονες μιλούν για το χρονικό διάστημα  διάρκειας έως μίας ώρας σε βρέφη και νήπια - Η ασφάλεια της γενικής αναισθησίας παραμένει ασαφής αν διαρκέσει περισσότερο ή αν επαναλαμβάνεται συχνά