Όσο περισσότερο ασφαλιζόμαστε, τόσο περισσότερο κερδίζουμε

Όσο περισσότερο ασφαλιζόμαστε, τόσο περισσότερο κερδίζουμε

Συνδυαστικές εκπτώσεις και συμβόλαια στα μέτρα μας για να προστατέψουμε την περιουσία μας και τους αγαπημένους μας.

family_eurolife


Sponsored content

Αν και είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον στη ζωή μας, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το αποκτήσουμε χωρίς να κάνουμε ορισμένες βασικές κινήσεις. Η ασφάλιση του σπιτιού και του αυτοκινήτου μας, η ασφάλεια υγείας για εμάς και τους αγαπημένους μας, ακόμα και μια ασφάλεια για τις διαδικτυακές συναλλαγές αλλά και για τα προσωπικά μας αντικείμενα, είναι τα πρώτα βήματα που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να αισθανθούμε ασφαλείς απέναντι σε κάθε κίνδυνο.

eurolife_kedriki

Ωστόσο, παρά τη σπουδαιότητα της ασφάλισης δεν ασφαλιζόμαστε όσο πρέπει (ΕΑΕΕ, 2021) με αποτέλεσμα σε μια δύσκολη, άτυχη στιγμή να βρισκόμαστε εκτεθειμένοι απέναντι στους κινδύνους χωρίς κανένα δίκτυ προστασίας. Η Eurolife FFH στοχεύει να μας βοηθήσει να θωρακίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα όλα αυτά που αγαπάμε, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Κατανοώντας τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες που έχουμε, δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα EurolifeSYN+ το οποίο έχει σχεδιαστεί να μας προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα ασφαλιστικά συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι όσες περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτουμε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που δικαιούμαστε, αφού η Eurolife FFH μας επιστρέφει μέρος της αξίας των συμβολαίων που αγοράζουμε. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένη προστασία και κάλυψη, με χαμηλότερο κόστος.

PressRelease_EurolifeFFH
Κλείσιμο

Για να εφαρμοστούν οι εκπτώσεις του προγράμματος EurolifeSYN+ θα πρέπει ο κάτοχος να διαθέτει από δύο ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω, σε συγκεκριμένους κλάδους ασφάλισης και σε επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλιση αυτοκινήτου, κατοικίας, υγείας, online συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά, δηλαδή όσο περισσότερα συμβόλαια έχουμε στην κατοχή μας, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτάμε στο ασφάλιστρό μας.

EurolifeSYN_discount

Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά των εκπτώσεων έχουν ως εξής: για το 2ο συμβόλαιο που αγοράζουμε έχουμε 5% έκπτωση, για το 3ο έχουμε 10%, στο 4ο η έκπτωση ανεβαίνει στο 15%, ενώ για κάθε επιπλέον συμβόλαιο είναι 15%. Προϋπόθεση για να ισχύσει η προσφορά στην αγορά κάθε συμβολαίου είναι βρίσκονται σε ισχύ τα προηγούμενα πακέτα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή αυτοκινήτου, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Σε περίπτωση που έχουμε δύο συμβόλαια στην ίδια προϊοντική κατηγορία, το ΕurolifeSYN+ υπολογίζει τις εκπτώσεις που δικαιούμαστε ανάλογα με τον αριθμό των συμβολαίων μας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε δύο ή περισσότερα συμβόλαια της ίδιας κατηγορίας - για παράδειγμα ένα συμβόλαιο ασφάλισης σπιτιού και ένα συμβόλαιο ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού- τότε παίρνουμε κανονικά την έκπτωση.

eurolife_4

Επιπλέον, δεν έχει σημασία από πού αγοράζουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα που μας ενδιαφέρουν. Μπορούμε να αγοράσουμε διαφορετικά πακέτα από διαφορετικά δίκτυα πωλήσεων, με μόνη προϋπόθεση το προϊόν που μας ενδιαφέρει να διατίθεται από το εκάστοτε δίκτυο της επιλογής μας. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι από το EurolifeSYN+ επωφελούνται όλοι, δηλαδή νέοι και υφιστάμενοι πελάτες, επομένως αν διαθέτουμε ήδη κάποιο ασφαλιστικό προϊόν που συμμετέχει στο πρόγραμμα, θα λάβουμε αυτόματα την αντίστοιχη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστικού μας συμβολαίου.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει ο άνθρωπος, και γι’ αυτό το λόγο αναπτύσσει  ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που προσφέρουν ένα ισχυρό στήριγμα σε καθημερινή βάση, όπως είναι το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ μέσω του οποίου δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμηση στους πελάτες της. Γιατί η Eurolife FFH γνωρίζει καλά ότι η ασφάλιση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα αναγκαίο μέτρο προστασίας για όλα αυτά που έχουν πραγματική αξία στη ζωή μας.

EurolifeSYN_logo_final

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης