Λος Άντζελες: Στον δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν - Παιδικά πάρτι κοστίζουν μέχρι και 75.000 δολάρια!

Λος Άντζελες: Στον δρόμο που χάραξαν οι Καρντάσιαν - Παιδικά πάρτι κοστίζουν μέχρι και 75.000 δολάρια!

Μέσα από το Instagram μητέρες μοιράζονται τα παιδικά πάρτι και ανταγωνίζονται σε φαντασία και δημιουργικότητα από τα cupcakes μέχρι την φαντεζί εξεζητημένη διακόσμηση

Los_Angeles_Party_2

Η προετοιμασία μπορεί και να ξεκινάει έως και τρεις μήνες νωρίτερα. Σε ένα τέτοιο πάρτι, όπως αναφέρει πρόσφατο άρθρο των New York Times, οι γονείς ζήτησαν μια πιστή αναπαράσταση πυροσβεστικού σταθμού πλάτους 6 μέτρων (τα παιδιά ξεγελάστηκαν και προσπαθησαν να ανοίξουν τις πόρτες) συνοδευόμενη από πισίνα με μπάλες, food truck με μπέργκερ και «σταθμό υιοθεσίας» λούτρινων σκυλιών της Δαλματίας.

Τα παιδιά ζωγράφισαν κεραμικά πυροσβεστικά οχήματα και ανέβηκαν σε ένα αληθινό όχημα της πυροσβεστικής που κατέφτασε αργότερα, όσο οι γονείς απολάμβαναν τα signature κοκτέιλ τους που ονομάζονται “What the Fire Truck”.

Πάρτι North της Kim Kardashian

kim_kardashian_North_west
North-Kim__2_
North-Kim
kim_kardashian_North_west
North-Kim__2_
North-Kim
Κλείσιμο

Ρίχνωντας μια ματιά στους λογαριασμούς Ιnstagram των εταιριών διοργάνωσης πάρτι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η φαντασία και η υπερβολή ξεπερνούν τα όρια. Στον δρόμο που χάραξαν οι Kardashians με τα γενέθλια των παιδιών τους, εταιρίες όπως η Stay Golden Design αναλαμβάνουν να διοργανώσουν πάρτι που συναγωνίζονται σε προετοιμασία και έξοδα τους… γάμους. Ανάμεσα σε άλλα, έφτιαξαν έναν παιδότοπο με θέμα Toy Story σε nude αποχρώσεις γεμάτο με αψίδες από μπαλόνια στον κήπο ενός σπιτιού, όπου εκτός από φουσκωτά παιχνίδια και κούνιες, υπήρχαν craft stations όπου τα παιδιά έφτιαχναν τον Forky, καθώς και άφθονα δώρα – μπλουζάκια και αναμνηστικά Toy Story.

Η ίδια εταιρία έχει δημιουργήσει μια αναπαράσταση του πύργου της Ραπουνζέλ, μια πολύχρωμη μεξικάνικη φιέστα, και ένα garden party α λα Τζουράσικ Παρκ με ομοιώματα τυρρανόσαυρων ύψους δύο μέτρων. Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι από την τούρτα μέχρι τις χαρτοπετσέτες, τα καλαμάκια και τους αναδευτήρες των κοκτέιλ, όλα είναι εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στο θέμα του πάρτι.

Πάρτι Stay Golden Design

Stay_Golden_Design__2_
Stay_Golden_Design__3_
Stay_Golden_Design

Αν και τα παιδιά, αρκετές φορές, δεν δίνουν σημασία σε όλη αυτή τη διακοσμητική εξτραβαγκάντζα και την εξοντωτική έμφαση στην λεπτομέρεια -άλλωστε αυτό που τους ενδιαφέρει πραγματικά είναι να φάνε τούρτα και να παίξουν με τους φίλους τους- οι γονείς τους, από την άλλη, ενθουσιάζονται και βάζουν στόχο το πάρτι του παιδιού τους να είναι πιο μεγαλοπρεπές…

Οι εταιρίες συνεργάζονται με μια πλειάδα εκλεκτών συνεργατών προκειμένου να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα: φωτογράφους και βιντεογράφους, εξειδικευμένα στούντιο μπαλονιών που δημιουργούν από μωσαϊκούς τοίχους με οmbre μπαλόνια μέχρι installation με led μπαλόνια που μιμούνται τον έναστρο ουρανό, ανθοπωλεία, graphic design στούντιο, εταιρίες ενοικίασης vintage επίπλων, premium παγωτατζίδικα, σεφ, μάγους και ζογκλέρ φωτιάς

Πάρτι Stormy από την Kylie

Stormy-Kylie__2_
Stormy-Kylie__3_
Stormy-Kylie__4_
Stormy-Kylie__5_
Stormy-Kylie


Μετά την πανδημία και την αναγκαστική αποχή από τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ολοένα και περισσότεροι Angelenos φαίνεται να θέλουν να διοργανώσουν πάρτι - ορόσημα για τα παιδιά τους που απαιτούν έναν υψηλό προϋπολογισμό. H υπερβολή επικροτείται και οι λεπτομέρειες δεν παύουν ποτέ να εκπλήσσουν –τοστ με τυρί στα χρώματα του ουράνιου τόξου, «γωνιές γεύσης» με ψητά marshmallow, glitter tattoo station, τοίχοι αναρρίχησης, pancake artists και ευφάνταστα craft stations όπου τα παιδιά ασχολούνται με δραστηριότητες STEM ή φτιάχνουν origami. Οι εταιρίες διοργάνωσης προσφέρουν και υπηρεσίες concierge –μια συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι ιδέες και τα σχέδια για ένα παιδικό πάρτι κοστίζει έως 350 δολάρια.

To πάρτι της Tζέσικα Σίμπσον

Jessica_Simpson__2_
Jessica_Simpson_2

Η επιθυμία για πρωτότυπα, ακριβά πάρτι εξαπλώθηκε μέσω του Instagram. Οι προσκεκλημένοι αναρτούν φωτογραφίες με τα πολυτελή gift bags με τα χειροποίητα ξύλινα παιχνίδια οι οποίες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση της νέας τάσης. Φυσικά, την μεγαλύτερη επιρροή έχουν ασκήσει οι Kardashians, εισάγωντας νέα πρότυπα και ιδέες. H Kim Kardashian έχει γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της North West με μια σειρά από αξέχαστα, πανάκριβα πάρτι με θέμα Coachella ή Μoana, ενώ πέρσι, μετά από ένα πάρτι με θέμα Kuromi –τον χαρακτήρα της ιαπωνικής Sanrio που έχει δημιουργήσει και την Hello Kitty, oι προσκεκλημένοι πέταξαν με ιδιωτικό αεροπλάνο για ένα σαββατοκύριακο «glamping» στα βουνά του Γουαϊόμινγκ. Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο πάρτι της κόρης της το 2014, με τίτλο KidChella. Υπήρχε μια αληθινή ρόδα λούνα παρκ, σκηνή για τραγούδι και πάγκοι με churros και μαλλί της γριάς -οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο People.

Το πάρτι της Khloe  για την κόρη της Τrue

Khloe_True
True-Khloe__2_
True-Khloe__3_
True-Khloe

Το παράδειγμά της ακολουθούν και οι αδερφές της. Πρόσφατα, η Khloe διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων για την κόρη της, Τrue, με θέμα το καρτούν Octonauts, όπου εκατοντάδες μπαλόνια που έμοιαζαν με μέδουσες και φούσκες στόλισαν την πισίνα, ενώ τα παιδιά έλαβαν εξατομικευμένα backpacks Stoney Clover των 150 δολαρίων με το όνομα τους.

Oι εταιρίες προσαρμόζουν τα προϊόντα τους στις τρελές απαιτήσεις των πελατών τους: η MESH, κορυφαία εταιρία στις μπάλες παιδότοπου, δημιουργεί εξατομικευμένα χρώματα για τα χιλιάδες μπαλάκια που χρειάζεται ένα πάρτι, και η Βalloon and Paper έφτιαξε ένα τούνελ από μπαλόνια σε παλ χρώματα που «έριξε» το Instagram για τα γενέθλια της κόρης της Jessica Simpson. Κοινή απαίτηση όλων των πελατών, ένα ισχυρό visual που θα δείχνει ωραίο στο Ιnstagram αλλά και μια δόση μαγείας. Άλλωστε, μιλάμε για το Λος Άντζελες, την πόλη των φαντασιώσεων και των ονείρων.

Φωτογραφίες: Instagram @jessicasimpson,  @kimkardashian, @khloekardashian, @kyliejenner


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την... περιουσία Παπανικόλα: Οι καταγγελίες για απάτη και τα ακίνητα

ΕΛΣΤΑΤ: Το προφίλ των Ελλήνων - Πόσο ευτυχισμένοι είναι, τι τρώνε, πόσο καπνίζουν

Αποκάλυψη για τη δολοφονία Γουέλς 48 χρόνια μετά: Ποιος «κάρφωσε» στη 17Ν τον σταθμάρχη της CIA

----

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης