Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη κοντά στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και ευημερία

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, ιδρύτρια του διεθνή ανθρωπιστικού οργανισμού LifelineHellas, όπως κάθε χρόνο, στήριξε τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας».

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μπόρεσε να είναι μαζί τους τα Χριστούγεννα όπως ήταν πάντα, μίλησε όμως μαζί τους μέσω skype και έστειλε τις ευχές της και τα δώρα της.

Με βασικούς άξονες τη διανομή χιλιάδων μερίδων ποιοτικού φαγητού σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέρθηκαν  παιδικά lunchbox με εδέσματα για την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμά της μέσω Skype στα παιδιά


Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη στο μήνυμα της ευχαρίστησε το «Δειπνοσοφιστήριο» catering που έδωσε χαρά στα παιδιά με την προσφορά του «Περίσσευμα Καρδιάς» και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αγάπη και ευημερία. Επίσης, υποσχέθηκε στα παιδιά ότι θα τους στείλει πολλά ακόμη δώρα και ότι εύχεται τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι μαζί. Ευχαρίστησε  δε, την διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»  κυρία Αγγελική Κουζούμη και τον πρόεδρο του «Καλού Ποιμένα»,  Νίκο Ποιμενίδη για την αγάπη τους και την φροντίδα τους στα παιδιά. Τέλος, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχήθηκε την νέα χρονιά να τελειώσει η πανδημία που έπληξε τόσο πολύ τον κόσμο και να μπορούν να είναι ξανά όλοι μαζί.



Η Μαριαλένα Χριστοφιλέα, υπεύθυνη τμήματος εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο Χρήστος Καψάλης- μέλος του προγράμματος, με μεγάλη χαρά και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις -λόγω covid-19-παρακολούθησαν την παιδική γιορτή του ιδρύματος.
Ο πρόεδρος Νίκος Ποιμενίδης, η διευθύντρια της Στέγης Ανηλίκων Πειραιά «Καλός Ποιμένας»  Αγγελική Κουζούμη, η υπεύθυνη προγράμματος «Περίσσευμα Καρδιάς» Μ. Χριστοφιλέα και ο Χρήστος Καψάλης, μέλος Προγράμματος «Περίσσευμα Καρδιάς»

Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Ιστορική συμφωνία Βρυξελλών - Λονδίνου

Κορωνοϊός: Όσα πρέπει να ξέρετε για το ρεβεγιόν - Τα μέτρα που ισχύουν και οι μετακινήσεις

Εμβόλιο Pfizer: Όλα όσα θέλουμε να μάθουμε σε 14 ερωτήσεις-απαντήσεις 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr