Digital Clinic App: Ιατρική φροντίδα παντού και πάντα

Digital Clinic App: Ιατρική φροντίδα παντού και πάντα

Υπάρχουν θέματα υγείας που δεν είναι επείγοντα είναι όμως θέματα. Και τις περισσότερες φορές συνυπάρχουν με έλλειψη χρόνου για αναμονή ή έλλειψη δυνατότητας για ραντεβού ή αδυναμία μετακίνησης, ή, στις μέρες μας, επιβεβλημένη τήρηση αποστάσεων. Τι μπορείτε να κάνετε τότε; Ανοίγετε το Digital Clinic App στο κινητό σας και ζητάτε έγκυρη ιατρική εκτίμηση και καθοδήγηση από παθολόγο του ομίλου Hellenic Healthcare Group, μέσω chat. Όπου και αν βρίσκεστε

digital_clinic_logo_900x600-a
Τι είναι το Digital Clinic App;

Μια ψηφιακή εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα ή tablet που σας δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας και ιατρικής καθοδήγησης με παθολόγους ή γενικούς ιατρούς του HHG , του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Δηλαδή ιατρούς από το Yγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ και την Creta Interclinic.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει;

Προσφέρει online ιατρική φροντίδα για απλά θέματα υγείας (όχι για επείγοντα ή χρόνια προβλήματα). Μέσω διαλόγου (chat) ενημερώνετε για το θέμα σας τον παθολόγο του Ομίλου ΗΗG, δίνετε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν και ο ιατρός καταλήγει σε διάγνωση, συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής ή σε παραπομπή σε ιατρό για τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις.

Πώς λειτουργεί το Digital Clinic App;

Απλά, χωρίς ουρές, χωρίς μετακινήσεις, από όπου και αν βρίσκεστε. Μπαίνετε στην εφαρμογή Digital Clinic στο κινητό σας για να ξεκινήσει η συνομιλία. Κατά την έναρξη της συνομιλίας ο ιατρός μπορεί να σας στείλει ένα δομημένο ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια θα σας κάνει συμπληρωματικές ερωτήσεις. Μπορεί να σας ζητήσει ακόμα και να του στείλετε εικόνες με τη χρήση της κάμερας της εφαρμογής (λειτουργεί όπως σε όλες τις άλλες εφαρμογές chat). Αν τα στοιχεία είναι επαρκή θα θέσει διάγνωση και θα σας δώσει οδηγίες. Επίσης θα κρίνει εάν θα σας στείλει φαρμακευτική συνταγή και εάν χρειάζονται εξετάσεις. Στην περίπτωση που χρειάζονται, θα σας παραπέμψει να τις κάνετε και θα περιμένει να «ανεβάσετε» τα αποτελέσματα, κρατώντας τη συνομιλία «εκκρεμή» (δηλαδή «ανοιχτή» χωρίς χρέωση). Εάν σας παραπέμψει σε ιατρό άλλης ειδικότητας ή γενικά εκτός εφαρμογής (επίσκεψη σε ιατρείο για κλινική εξέταση) δεν θα χρεωθείτε για την υπηρεσία.
digital_clinic_logo_900x600-b

Πρέπει να κλείσω ραντεβού για να μιλήσω με έναν ιατρό του Digital Clinic;

Όχι, δεν χρειάζεται ραντεβού. Από τη στιγμή που θα μπείτε στην εφαρμογή και θα ξεκινήσετε μία συνομιλία, θα σας απαντήσει ο πρώτος διαθέσιμος ιατρός.

Πόσο θα μου κοστίσει το online ραντεβού;

Το κατέβασμα της εφαρμογής και η εγκατάστασή της είναι δωρεάν. Οι δύο (2) πρώτες επισκέψεις (εάν γίνουν σε διάστημα 2 μηνών) είναι δωρεάν και οι επόμενες χρεώνονται με 25 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων.

Αν ο ιατρός μου ζητήσει εξετάσεις, μπορώ να τις κάνω στις Κλινικές του HHG;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε τις εξετάσεις στον όμιλο HHG (Yγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Interclinic), θα έχετε έκπτωση 30% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο, επιδεικνύοντας το κουπόνι που σας έχει σταλεί μέσω της εφαρμογής.

Πού και πώς θα αποκτήσω τo Digital Clinic App;

Κλείσιμο
Θα τo αποκτήσετε στο App Store για συσκευές Apple ή στο Play Store για συσκευές Android, αναζητώντας το ως Digital Clinic.

Τι συστάσεις έχουν οι Digital Clinic;

Έχουν το κύρος του Ομίλου HHG, την ηγετική του θέση και την πρωτοπορία του στον κλάδο της υγείας, το όραμά του για την ανάπτυξη της ιατρικής περίθαλψης στην Ελλάδα σύμφωνα με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, την πεποίθηση ότι η υγεία είναι δικαίωμα όλων όπου και αν βρίσκονται, την εμπειρία του σε καινοτόμες υπηρεσίες και την τεχνογνωσία του Ομίλου Mehiläinen, του μεγαλύτερου ομίλου υπηρεσιών υγείας στη Φινλανδία, που από το 2017 έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 700.000 ασθενείς.

Έχω απορίες για το app. Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση customer_service@digitalclinic.gr ή στη τηλέφωνο 210 686 7235.

Digital-clinic-tutorial-_1_-1
Digital-clinic-tutorial-_1_-2
Digital-clinic-tutorial-_1_-3
Digital-clinic-tutorial-_1_-4
Digital-clinic-tutorial-_1_-5

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης