Ανοίγει στη Βραυρώνα νέο ξενοδοχείο της Wyndham Hotel Group

dolce-riviera

Το ξενοδοχείο διαθέτει 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες

Ενα νέο ξενοδοχείο προστίθεται στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αθήνας και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους θελήσουν να ανακαλύψουν την περιοχή της Βραυρώνας, όπου και βρίσκεται.

Πρόκειται για το ανανεωμένο «Dolce Attica Riviera» το οποίο ανήκει στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο ξενοδοχειακό «brand» των Dolce Hotels and Resorts.

Το Dolce Attica Riviera, το πρώτο παγκοσμίως franchise με τη φίρμα «Dolce» της Wyndham Hotel Group, που έφερε στην Ελλάδα η Zeus International, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει μια άνετη διαμονή τόσο για παραθεριστές όσο και για επιχειρηματίες που θα το επισκεφτούν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες, ενώ σε 7 ανέρχονται οι αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 1.700 ατόμων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»