Ανοίγει στη Βραυρώνα νέο ξενοδοχείο της Wyndham Hotel Group

dolce-riviera

Το ξενοδοχείο διαθέτει 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες

Ενα νέο ξενοδοχείο προστίθεται στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Αθήνας και φιλοδοξεί να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους θελήσουν να ανακαλύψουν την περιοχή της Βραυρώνας, όπου και βρίσκεται.

Πρόκειται για το ανανεωμένο «Dolce Attica Riviera» το οποίο ανήκει στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο ξενοδοχειακό «brand» των Dolce Hotels and Resorts.

Το Dolce Attica Riviera, το πρώτο παγκοσμίως franchise με τη φίρμα «Dolce» της Wyndham Hotel Group, που έφερε στην Ελλάδα η Zeus International, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προσφέρει μια άνετη διαμονή τόσο για παραθεριστές όσο και για επιχειρηματίες που θα το επισκεφτούν. Το ξενοδοχείο διαθέτει 346 δωμάτια, μπανγκαλόου και σουίτες, ενώ σε 7 ανέρχονται οι αίθουσες συνεδριάσεων χωρητικότητας 1.700 ατόμων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nauagio1

Καθοριστικός θα είναι το επόμενο διάστημα ο ρόλος και των τοπικών αρχών, που θα κληθούν να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την οριοθέτηση της ακτής, την τοποθέτηση σήμανσης και το κυριότερο, την παρουσία φύλακα που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει την τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν

Meyer-1

 Τα «μυστικά» της επιτυχίας του πιο δημοφιλούς προορισμού στον κόσμο αποκαλύπτει ο διευθυντής του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης της Γαλλίας, Φρεντερίκ Μεγιέ - Το protothema.gr βρέθηκε στη Μασσαλία για το Rendez-vous en France, το κορυφαίο διεθνές trade show για τον τουρισμό

2