Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις

Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις

Αξέχαστο γαστρονομικό «ταξίδι» σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη.

Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις
Για έκτη σεζόν το βραβευμένο εστιατόριο Mylos
 στο
Φηροστεφάνι της Σαντορίνης υπόσχεται να μυήσει τους
επισκέπτες του στα μυστικά της δημιουργικής μεσογειακής
κουζίνας, με τη φροντίδα και τις διεθνείς επιρροές του executive
chef Ανταμ Κοντοβά.
Κλείσιμο
Σε προνομιακή θέση στην καρδιά της Καλντέρας, ο
αναπαλαιωμένος μύλος της οικογένειας Σιγάλα μεταμορφώθηκε
σε ένα σικ bar-restaurant, αποτελώντας σήμερα σημείο αναφοράς
για ταξιδιώτες και λάτρεις της γαστρονομίας.
Η διαρκής αναζήτηση νέων γευστικών συνδυασμών, η
εκλεπτυσμένη αισθητική και το αψεγάδιαστο σέρβις, έχουν
αναγνωριστεί από γευσιγνώστες και ειδικούς του κλάδου που
τιμούν κάθε χρόνο το Mylos Bar-Restaurant με νέα βραβεία και
διακρίσεις.

Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις

Το 2018, για δεύτερη σεζόν, ο κοσμοπολίτης chef Ανταμ Κοντοβάς
προσεγγίζει με ευφάνταστο τρόπο εκλεκτά υλικά της ελληνικής
γης και του Αιγαίου, δημιουργώντας κομψά πιάτα που
γεφυρώνουν τη γευστική παράδοση της Μεσογείου με τις
μοντέρνες κουζίνες του κόσμου.

Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις

Ταυτόχρονα, το Mylos Bar-Restaurant έχει τη χαρά να
καλωσορίσει στην ομάδα των συνεργατών του έναν από τους
κορυφαίους sommelier της νέας γενιάς, τον Αρη Σκλαβενίτη.
Νικητής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οινοχόων 2016 –θα
εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό
Οινοχόων το 2019 στο Βέλγιο–, ο Αρης Σκλαβενίτης είναι
απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του
ΤΕΙ Αθήνας και σπουδαστής του Wine & Sommelier Expert Course
της Genius in Gastronomy και του WSET level 4 Diploma. Επίσης,
είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Οινοχόων και Brand
Ambassador του οινοποιείου Bodegas Krontiras από την
Αργεντινή.


Θέα που κόβει την ανάσα και γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις


Ο νέος sommelier του Mylos Bar-Restaurant θα επιμεληθεί τη
λίστα κρασιών, προτείνοντας ξεχωριστές ετικέτες που θα
συνοδεύσουν αρμονικά τα επιλεγμένα πιάτα του μενού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης