στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης υπόσχεται να μυήσει τους
επισκέπτες του στα μυστικά της δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας, με τη φροντίδα και τις διεθνείς επιρροές του executive chef
Ανταμ Κοντοβά. Σε προνομιακή θέση στην καρδιά της Καλντέρας, ο αναπαλαιωμένος μύλος της οικογένειας Σιγάλα μεταμορφώθηκε σε ένα σικ bar-restaurant, αποτελώντας σήμερα σημείο αναφοράς για ταξιδιώτες και λάτρεις της γαστρονομίας. Η διαρκής αναζήτηση νέων γευστικών συνδυασμών, η εκλεπτυσμένη αισθητική και το αψεγάδιαστο σέρβις, έχουν αναγνωριστεί από γευσιγνώστες και ειδικούς του κλάδου που τιμούν κάθε χρόνο το Mylos Bar-Restaurant με νέα βραβεία και διακρίσεις.
Το 2018, για δεύτερη σεζόν, ο κοσμοπολίτης chef Ανταμ Κοντοβάς προσεγγίζει με ευφάνταστο τρόπο εκλεκτά υλικά της ελληνικής γης και του Αιγαίου, δημιουργώντας κομψά πιάτα που γεφυρώνουν τη γευστική παράδοση της Μεσογείου με τις μοντέρνες κουζίνες του κόσμου.
Ταυτόχρονα, το Mylos Bar-Restaurant έχει τη χαρά να καλωσορίσει στην ομάδα των συνεργατών του έναν από τους κορυφαίους sommelier της νέας γενιάς, τον Αρη Σκλαβενίτη. Νικητής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Οινοχόων 2016 –θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων το 2019 στο Βέλγιο–, ο Αρης Σκλαβενίτης είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και σπουδαστής του Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy και του WSET level 4 Diploma. Επίσης, είναι μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Οινοχόων και Brand Ambassador του οινοποιείου Bodegas Krontiras από την Αργεντινή.
Ο νέος sommelier του Mylos Bar-Restaurant θα επιμεληθεί τη λίστα κρασιών, προτείνοντας ξεχωριστές ετικέτες που θα συνοδεύσουν αρμονικά τα επιλεγμένα πιάτα του μενού.