Πρόταση: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Μονεμβασιά

Πρόταση: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη Μονεμβασιά

Φέτος, για πρώτη φορά, το Kinsterna μετατρέπεται σε «αρχοντικό των ξωτικών» όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό «Κυνήγι του Θησαυρού»

Το βυζαντινό αρχοντικό Kinsterna σας υποδέχεται για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο...

Τα υπαίθρια τζάκια δίπλα στη βυζαντινή στέρνα δημιουργούν ένα συγκλονιστικό σκηνικό, ενώ η διακριτική αλλά κομψή εορταστική διακόσμηση αναδεικνύει τον παραμυθένιο χώρο του αρχοντικού και ενισχύει τη μοναδική του ατμόσφαιρα.

Φέτος, για πρώτη φορά, το Kinsterna μετατρέπεται σε «αρχοντικό των ξωτικών» όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα εορταστικό «Κυνήγι του Θησαυρού». Τα γνωστά σε όλους μας ξωτικά το’σκασαν από τα παραμύθια για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βρουν το χαμένο θησαυρό ακολουθώντας τους γρίφους των ξωτικών, με αναφορές στη μακρά ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αρχοντικού!

Η εορταστική πρόταση διαμονής περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές:

Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων

- 1 επιπλέον διανυκτέρευση δωρεάν
- Εορταστικό Reveillon δείπνο την παραμονή Χριστουγέννων (24/12) & Πρωτοχρονιάς (31/12), (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται)
- Πλούσιο εορταστικό brunch buffet ανήμερα Χριστουγέννων (25/12) & Πρωτοχρονιάς (01/01), (τα ποτά δεν περιλαμβάνονται)
- Πρόσκληση σε απογευματινό τσάι και ζεστά ροφήματα βοτάνων από το κτήμα μας, συνοδευόμενα από μπουφέ εορταστικών γλυκισμάτων
- Συμμετοχή στο "Κυνήγι του Θησαυρού στο αρχοντικό των ξωτικών"
- Μάθημα ιππασίας με την εκπαιδεύτριά μας, μέσα στο κτήμα του αρχοντικού (διάρκειας 15')
- Πλούσιο ελληνικό παραδοσιακό πρωινό

Ειδικές τιμές ισχύουν για κάθε επιπλέον διανυκτέρευση, καθώς και για την περίοδο εορτασμού των Θεοφανίων.

Η ειδική προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό δωματίων, από 22/12/2017 έως 07/01/2018 και περιλαμβάνει τις παραπάνω υπηρεσίες για 2 άτομα (εξαιρούνται τα ποτά) και τους νόμιμους φόρους. Οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης