Η Σαντορίνη των επιθυμιών μας, μας περιμένει στο Desiterra Villas

Η Σαντορίνη των επιθυμιών μας, μας περιμένει στο Desiterra Villas

Το ταξίδι των επιθυμιών μας ποτέ δεν σταματά, ακολουθούν τις αναζητήσεις μας και περιμένουν τον κατάλληλο τόπο και χρόνο, για να ανθίσουν ξανά.

kentriki
Όλα όσα αναβάλλουμε, όλα όσα παραμερίζουμε για χάρη της καθημερινότητάς μας, δεν παύουν να βρίσκονται δίπλα μας. Πορεύονται μαζί μας διακριτικά και χαμηλόφωνα. Μας ακολουθούν στις αναζητήσεις μας και περιμένουν τον κατάλληλο τόπο και χρόνο, για να ανθίσουν ξανά.

Μέχρι που μια μέρα, ένα πολύτιμο πετράδι ξεπροβάλλει στον ορίζοντα. Είναι το νησί της Σαντορίνης, που μας καλεί κοντά του. Εκεί, λίγο έξω από τα Φηρά, σε ένα τοπίο ευλογημένο, βρίσκεται ο προορισμός της αναζήτησής μας. Το Desiterra Villas.

Το Desiterra Villas δεν είναι μια τυχαία επιλογή διαμονής. Πιστό στο όνομά του, εμπνευσμένο από τις λέξεις desire και terra, είναι ο τόπος όπου οι επιθυμίες μας επιτέλους ξαναγεννιούνται, απελευθερώνονται, προσφέροντάς μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία του πολυαγαπημένου νησιού.

Το Desiterra μάς υποδέχεται με έναν συνδυασμό που δεν θα βρούμε αλλού. Εδώ η γαλήνια αυτονομία και ιδιωτικότητα συναντούν τη διακριτική πολυτέλεια και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό τοπίο φιλοξενίας, με φόντο τους καθάριους ουρανούς της Σαντορίνης και τη μαγευτική ανοιχτωσιά του Αιγαίου που το αγκαλιάζει.

4_-_2_


Κλείσιμο
Η λυτρωτική αίσθηση της ανοιχτωσιάς δεν βρίσκεται μόνο στο τοπίο. Στο συγκρότημα του Desiterra ο χώρος είναι ένα αγαθό που προσφέρεται απλόχερα. Οι αυτόνομες villas είναι εξαιρετικά ευρύχωρες, προσκαλώντας 2 έως 6 φιλοξενούμενους να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία άνεσης και ελευθερίας. Εξίσου γενναιόδωρος είναι ο χώρος που περιβάλλει κάθε villa. Με έκταση έως και 1.000 τμ, ιδιωτική πισίνα, στεγασμένη βεράντα και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο που κόβει την ανάσα, προσφέρει σε κάθε φιλοξενούμενο μια πρωτόγνωρη αίσθηση γαλήνιας ιδιωτικότητας και πολυτέλειας.

Η φυσική κομψότητα του τοπίου της Σαντορίνης αντανακλάται στο εσωτερικό των Desiterra Villas. Η διακόσμηση και διαρρύθμιση του χώρου είναι εμπνευσμένη από την ιστορία και την κουλτούρα του νησιού, αντλώντας στοιχεία από τον Μινωικό πολιτισμό που άνθισε εκεί, από τις ιταλικές-βενετσιάνικες επιρροές, από την τοπική παράδοση. Όλα αυτά συνταιριάζονται ιδανικά με μια κομψή, minimal αισθητική, προσδίδοντας χαρακτήρα σε κάθε χώρο και δημιουργώντας έναν αέρα αβίαστης πολυτέλειας. Οι εξαιρετικές επιλογές επίπλωσης, τα κορυφαία στρώματα που χαρίζουν έναν πραγματικά ονειρεμένο ύπνο και οι σύγχρονες τεχνολογικές παροχές είναι πινελιές που ολοκληρώνουν την εικόνα.

Το Desiterra όμως δεν είναι μόνο οι villas του. Είναι και οι υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες του. Μοναδικές εμπειρίες γεύσης μας περιμένουν στο Desiterra restaurant, όπου κάθε πιάτο είναι μια μικρή γαστριμαργική αποκάλυψη, βασισμένη στην αυθεντική Σαντορινιώτικη κουζίνα και στα πιο αγνά τοπικά προϊόντα. Τις ξεχωριστές γεύσεις του μπορούμε να απολαύσουμε και στη γαλήνη του δωματίου μας, μέσω της υπηρεσίας private dining.

Πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μας περιμένουν στην κεντρική πισίνα του Desiterra, που πλαισιώνεται από την cozy ατμόσφαιρα του pool bar. Εδώ μπορούμε να απολαύσουμε τον espresso μας ή να σιγοπίνουμε το cocktail μας δίπλα στην πισίνα, με την επιλογή της κοινωνικότητας να βρίσκεται στη διακριτική μας ευχέρεια.

Ένα τονωτικό, χαλαρωτικό μασάζ δίπλα στην πισίνα θα διώξει κάθε ένταση και έννοια, ανανεώνοντας τη διάθεσή μας, ενώ τα προγράμματα yoga και pilates, ιδιωτικά ή ομαδικά, μας δίνουν τη δυνατότητα να τονώσουμε τη ζωτικότητά μας, όταν το επιθυμούμε και όπως το επιθυμούμε.

Σχεδιασμένο γύρω από την ιδέα της αυτονομίας, το Desiterra μας επιτρέπει να κάνουμε τα ψώνια μας από την πλούσια γκάμα προϊόντων του mini market του, χωρίς να μετακινηθούμε περισσότερο από δυο βήματα από την πόρτα της villa μας. Παράλληλα υπηρεσίες όπως η 24ωρη reception προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε κάθε μας ζητούμενο, οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

41


Στο Desiterra Villas, τα θέλω μας γίνονται πραγματικότητα, όποια και αν είναι η περίσταση. Ένα ταξίδι του μέλιτος, στο πιο ρομαντικό νησί του κόσμου, με ιδιωτικότητα και πολυτέλεια. Μια δεξίωση γάμου στον άπλετο, ανοιχτό χώρο του εστιατορίου. Ένα casual party για μια βάφτιση ή επαγγελματική συνάντηση. Ένα οικογενειακό reunion ή το reunion της παρέας μας, όπου έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε με αγαπημένους μας ανθρώπους, στο αγαπημένο μας νησί και με τις ιδανικές συνθήκες άνεσης και ιδιωτικότητας που μας προσφέρει το Desiterra.

Κάθε στιγμή η κοσμοπολίτικη όψη της Σαντορίνης βρίσκεται πάντα δίπλα μας, περιμένοντας ένα νεύμα μας για να μας χαρίσει τα θέλγητρά της. Και αν θέλουμε να κάνουμε την ανακάλυψη του νησιού μια πραγματικά ξεχωριστή εμπερία, η εξαιρετική Υπηρεσία Concierge του Desiterra είναι εδώ για μας δώσει μια μοναδική παλέτα επιλογών και να αναλάβει κάθε λεπτομέρεια για εμάς. Wine tours στα πρότυπα οινοποιεία ενός νησιού που παράγει κρασί εδώ και χιλιάδες χρόνια, διαθέτοντας εκπληκτικές τοπικές ποικιλίες και ετικέτες. Private tours στα γύρω νησιά με ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και με ελικόπτερο. Πολυτελή αυτοκίνητα για τις εξορμήσεις μας. Tailor made εμπειρίες που σχεδιάζονται ειδικά για εμάς. Το μόνο όριο είναι τα θέλω μας!

Tο Desiterra Villas έχει τόσες όψεις όσες και οι επιθυμίες μας - και ακόμα περισσότερες. Άλλωστε, εδώ ζούμε τη Σαντορίνη στην καλύτερη εκδοχή της. Τη δική μας εκδοχή. Και ο αυθεντικός μας εαυτός, ξαναγεννημένος, γιορτάζει την ελευθερία του. Επιτέλους, νιώθουμε “πραγματικά εμείς”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης